Erről a testről senki sem gondolná, hogy 72 éves - Amanda Lear Párizsban, Jean Paul Gaultier divatbemutatóján lépett a kifutóra.

Pár hete Carmen Dell'Orefice-ről beszélt a divatvilág, most pedig Amanda Lear mutatta meg csodás idomait - meglett kora ellenére. A hetvenes évek diszkókirálynőjének ma is olyan az alakja, amit a megtöbb huszonéves is megirigyelhetne. Állítása szerint 25 évvel fiatalabb szeretője, a színész Edouard Collins tartja fiatalon.

Forrás: AFP

Amanda Lear 1965-től a hetvenes évek elejéig fotomodellként is dolgozott Yves-Saint Laurent-nek és Paco Rabanne-nak.

Hihetetlen, de igaz: Ez a szupermodell férfi volt!http://www.life.hu/szepulj/20120928-lea-t-a-szupermodell-aki-egykor-ferfi-volt.html A legszexisebb Bond-lány egy ráncos néni - Halle Berry csak a második a sorbanhttp://www.life.hu/szepulj/20120930-ursula-andress-szineszno-a-legszexibb-bond-lany-a-the-sun.html Plaszikai beavatkozásra készül a ValóVilág férfisztárjahttp://www.life.hu/szepulj/20120929-szepito-beavatkozasra-vallalkozott-vv-attila-a-valo-vilag-nyertese.html Ezt látni kell! Ilyenek a magyar celeblányok smink nélkülhttp://www.life.hu/szepulj/20120918-der-heni-enekesno-zimany-linda-modell-horvath-eva-musorvezeto-smink.html Formás idomait mutogatja az angol modellhttp://www.life.hu/szepulj/20120924-formas-idomait-mutogatja-az-angol-modell-kelly-brook.html Ez a negyvenhat éves szupermodell nagyszerű szépségtrükkjehttp://www.life.hu/szepulj/20120919-cindy-crawford-amerikai-modell-46-evesen-smink-nelkul-is-jol.html