Robbie Williams Születés köldökzsinór Theodora Rose Williams szülés Ayda Field trauma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mind Robbie Williams, mind felesége, Ayda Fields, mind pedig kislányuk, Theodora Rose számára is izgalmas volt a szülés, a köldökzsinór ugyanis a kicsi nyakára tekeredett. Az énekes azonban nem esett kétségbe.

Apás szülésre készült a brit énekes, arra azonban egész biztosan nem volt felkészülve, hogy kislánya teljesen elkékülve érkezik. A 38 éves sztár azonnal cselekedett, a kicsi nyakáról kellett ugyanis levágnia a rátekeredett köldökzsinórt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Robbie így igazi, anyai félelmet élt ált a kórházban. "Hatalmas tisztelet azoknak a nőknek, akiknek gyermekük van" - nyilatkozta a szülést követően. "Aydával hajnali négykor mentünk be a kórházba, Teddy pedig délután 3 óra 15 perckor született meg, megváltoztatva ezzel az életem. Mágikus, varázslatos pillanat volt" - mondta. Itt láthatsz egy helyes kis fotót, ahogy a tetovált énekes a kislánya mellett fekszik. Robbie nagyon élvezi a pelenkázást, és jelenleg semmi másra nem vágyik, csakhogy apa és férj legyen. "Tökéletes most az életem" - nyilatkozta.

Robbie Williams apa letthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120919-robbie-williams-brit-enekes-dalszerzo-es-producernek-megszuletett-a-kislanya.htmlBabát vár Robbie Williams nejehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120331-babat-var-robbie-williams-neje.htmlKorábban milliókat keresett, most mégis egy fehérneműboltba ment eladónak a sztárcsemetehttp://www.life.hu/anyaskodj/20121018-fehernemuboltban-dolgozott-lourdes-leon-a-popdiva-madonna-lanya.html30 millió, mire elvégzi az egyetemet? Mennyibe kerül egy gyerek?http://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121017-mennyibe-kerul-egy-gyerek-felnevelese-a-terhesgondozastol-a-beiskolazason-at.htmlMegmutatta tündéri kisfiát a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121015-megmutatta-tunderi-kisfiat-a-szex-es-new-york-sztarja-cynthia.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.