fashion week Keanu Reeves mustra szépség Javier Bardem Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a celebvilágot az új James Bond-film premierje tartotta lázban. Ennek kapcsán a Life.hu heti mustrájában a férfiakat is górcső alá vettük. De ütős sminkekben és kreatív kompozíciókban sem volt hiány az elmúlt napokban.

Démoni sminkek és burgundi rúzsok

A héten a színésznők a vadabb, erősebb sminkekre szavaztak, a burgundi rúzs pedig kétségkívül még mindig az ősz slágere. Doona Bae színésznő csakis az ajkait hangsúlyozta ezzel a színnel, és milyen jól tette! Kelly Brook modell is a vörösre voksolt, amivel még hangsúlyosabbá tette vastag, széles ajkait. Az új Bond-lány, a francia Berenice Marlohe pedig megmutatta, hogy otthon van a sminktrükkökben. Az egyik premieren ütős, füstös sminkjéhez natúr színű rúzst viselt az ajkain, a következő alkalommal pedig ő is az élénk, feltűnő rúzsra szavazott. Mi szerettük a démoni és a dívás sminket is, és örömmel konstatáltuk, hogy a füstös szem még mindig trendi.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kikerekedett sztárpárok

A héten meglepően sok sztárpár pózolt együtt a vörös szőnyegen. A legdögösebbek kétségkívül Halle Berry és Olivier Martinez voltak - az egykori Bond-lány nagyon szexis volt ezüst miniruhájában. Tom Hanks és neje, Rita Wilson azonban igencsak kikerekedtek, és még a fekete ruhájában sem lehetett nem észrevenni Rita hasán a pluszkilókat. A spanyol álompár, Javier Bardem és Penelope Cruz nagyon stílusosan festettek együtt, de Penelope arany estélyije túlságosan megmutatta a színésznő domborulatait. Persze a színésznő így is gyönyörű volt, de meg kell hagyni, ő is felszedett pár kilót mostanában.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Elhanyagolt férfiak

Daniel Craig igazi angol úriemberként tökéletesen festett a vörös szőnyegen, de ez Denzel Washingtonról és Keanu Reevesről már nem mondható el. A Kiképzés sztárja öregesen és unalmasan festett ócska, túl nagy öltönyében. A Mátrix színésze pedig kopott cipőjével és kócos hajával igencsak kiverte a biztosítékot. Elkelne már Keanunak valami feleségféle!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Különc megoldások

A héten volt két olyan sztár, akik valami extrával szerettek volna a címlapokra kerülni. Judi Dench a nyakára rakatott egy kristályokból készült 007-es feliratot, ami remekül passzolt elegáns ruhájához és gyémántékszereihez. Melissa Leo színésznő kreációjára azonban nehéz szavakat találni. A rosszul megválasztott fogkrémzöld selyemruha nagyon erősítette a színésznőt. A legrosszabb az egész szettben a ruhával megegyező színű körömlakk volt. Ezt a színt a divatrendőrségnek be kellene tiltani a körmökön!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.