nemzőképesség Születés indiai Guinness Rekord idős édesapa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A matuzsálemi korú, indiai Ramjeet Raghav nagyon vágyott már egy második gyerekre első fia születése óta. Első gyereke születésekor Ramjeet 94 éves volt, így most saját rekordját döntötte meg, mint a világ legidősebb új apukája. 

A 96 éves nyugdíjas Ramjeet Raghav felesége, Shakuntala 54 évesen adott életet második közös gyereküknek, aki október elején született.

"Nagyon vágytam egy második gyerekre, mióta két éve megszületett az első fiam, és Isten most megajándékozott egy újabb fiúval" - mondta a boldogságtól sugárzó újdonsült apuka, aki elárulta, hogy szomszédai rettenetesen irigykednek rá szexuális aktivitása miatt, ugyanis idős kora ellenére éjszakánként háromszor-négyszer is képes szeretkezni 54 éves feleségével.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A Delhitől 50 kilométerre fekvő Haryana városában, egy egyszobás lakásban élő idős családapa egész életében földműveléssel foglalkozott, de abban bízik, hogy fiai többre viszik majd az életben és akár kormányzati tisztségviselők is lehetnek. "Szerencsére mindkét fiam erős és egészséges, de ha véletlenül egyikükkel történne valami, a másik fiú akkor is továbbviheti a család nevét" - mondta Ramjeet.

Az idős férfi elmesélte az otthonába látogató újságíróknak, hogy a szülészorvos nagyon meglepődött, mikor megtudta, hogy Ramjeet nem az újszülött kisfiú nagypapája, hanem az apja. "A szomszédaim folyton kérdezgetik tőlem, hogy mi a titkom, hogy vagyok képes ilyen korban lefeküdni a feleségemmel, de én szerényen mindig csak azt felelem nekik, hogy ez Isten akarata" - mesélte a 96 éves férfi.

"Idős korom ellenére teljesen egészséges vagyok, és élvezem a szexet a feleségemmel, nagyon fontosnak tartom egy pár életében a rendszeres nemi életet. Nincs semmi titkom, de meggyőződésem, hogy az étrendem is hozzájárul az aktív életmódomhoz. Minden nap eszem mandulát, tejet és vajat" - nyilatkozta Ramjeet. "A férjem rendkívüli ember, olyan jó az ágyban, mintha 25 éves lenne, de emellett nagyszerű apa is. Nagyon gondoskodó és odafigyel rám" - mondta Shakuntala, aki 22 éve él boldog házasságban Ramjeettel.

Geszti Péter elárulja, mennyi idős vagy valójábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121012-geszti-peter-tesztafuggo-nagy-hive-az-olasz-konyhanak.htmlMegrázó videó: gyermekek, akik idősebbek, mint a szüleikhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120712-megrazo-video-a-korai-oregedes-szinromaban-szenvedo-gyermekekrol.htmlIdősebbnek látszol? Betegség jele lehet!http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/idoskori/20101110-idosebbnek-latszol-betegseg-jele-lehet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.