házasság LeAnn Rimes Eddie Cibrian mostoha mostohagyermek Brandi Glanville viszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, úgy tűnt, októberben tönkrement LeAnn Rimes countryénekesnő és Eddie Cibrian színész házassága. Akkor mindenki LeAnn rehabilitációjáról beszélt, most azonban úgy néz ki, hogy a sztárok újra boldogok együtt - aminek Cibrian exneje nyilvánvalóan nem örül.

LeAnn és Eddie kapcsolata sosem volt zökkenőmentes, amikor ugyanis egymásra találtak, mindketten kapcsolatban éltek. Rimes férje Dean Sheremet, Cibrian felesége pedig Brandi Glanville volt, akitől két gyermeke is született, Mason és Jake. A pár 2009-ben kezdett viszonyt, félrelépéseikért azonban igencsak meghurcolta őket a bulvársajtó. Ez vezetett szakításaikhoz és így kötött ki végül LeAnn egy rehabilitációs klinikán októberben.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Most úgy tűnik, a pár rendezni tudta sorait, a színésznő ugyanis egy közös hétvégi kirándulás képeit osztotta meg Twitter-oldalán, melyet négyesben, Cibrian gyermekeivel ejtettek meg. Párjának exnejénél azonban kiverte a biztosítékot, hogy LeAnn azt írta a képek alá, hogy a kicsik sokkal jobban élvezik azt, amikor vele vannak, és a fiúk az ilyen spontán, családi kiruccanásokat szeretik a legjobban.

A 40 éves Glanville, mikor meglátta a Twitter-bejegyzést, azonnal billentyűzetet ragadott és az alábbi, fenyegető üzenetet küldte LeAnn számára: "Ők az én gyerekeim, Eddie fiai, neked csak a mostohafiaid. Egyelőre!"

LeAnn végül úgy döntött, nem harcol tovább Brandivel a közösségi oldalon. Lehet, hogy azért döntött így, mert egyik rajongója posztja megerősítette abban, hogy nagyon nehéz szerepet játszik, és ezt csak a legerősebb nők képesek kezelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.