Karlie Kloss szupermodell lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karlie Kloss közel kétmillió dollárért vásárolta meg első lakását New York egyik legimpozánsabb negyedében.

A mindössze húszéves szupermodell szeptemberben még azt nyilatkozta, alig várja már, hogy megvegye első önálló otthonát. Két hónap múlva pedig már beköltözött kétszobás, többszintes luxuslakásába a Charles Streeten. Kloss exkluzív otthonában egy hatalmas, egybenyitott konyha-étkező és egy hasonló mérettel rendelkező gardrób is található. Terasz és egy pince is tartozik a lakáshoz - utóbbinál azt javasolták a fiatal lánynak, hogy alakítsa át amolyan házi "színház-szobának". Az otthonról készült pazar fotókat itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A modell már alig várta, hogy New York-i otthona legyen. Az elmúlt öt évben folyamatosan ingáznia kellett a munka miatt St. Louis és New York között, ami hosszú távon nagyon fárasztó. A költözés miatt ugyan kevesebbet találkozik a családjával, viszont kárpótlásul még többet lehet együtt barátjával, a 27 éves Joshua Kushnerrel, a Thrive Capital nevű cég alapítójával. Kloss és Kushner a néhány héttel ezelőtti Victoria's Secret buliban találkoztak egymással először, és azóta egy párt alkotnak.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.