A nyolcvanas évek női popsztárjai

Sabrina C.C.Catch a nap cikke Kim Wilde Kylie Minogue nyolcvanas évek popsztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még a "Boys, Boys, Boys" Sabrinára, aki a nyolcvanas években tizenéves fiúk százezreinek a falát díszítette hatalmas melleivel? És a gyönyörű macskaszemű C. C. Catch-re? Mi lett vajon azokból a popsztárokból, akikért tinédzserkorunkban rajongtunk? A Life.hu ennek járt utána.

Kim Wilde: szexszimbólumból kertészkedő anyuka

Bár a nyolcvanas években biztos helye volt a szexszimbólumok között, az énekesnő 10 album és 30 sláger után már családjával és kertjével foglalkozik. Bár néha kiad egy lemezt, és fellépései is akadnak - ami az alábbi videón is látható -, de 53 évesen inkább két gyermekét és kertjét ápolja - régi alakja pedig a sikerekkel együtt lett a múlté.

A macskaszemű C. C. Catch-nek párducteste maradt

A nyolcvanas évek tupírozott hajú üdvöskéje lassan 50 éves lesz, de még mindig jól tartja magát. Annak idején Dieter Bohlen szárnyai alatt érte el legnagyobb sikereit, de később már csak a meditálás hozott megnyugvást a sikertelenségben. Kilenc éve ugyan megpróbált visszatérni az énekléshez, de csak a retro rajongókban bízhat. Bár jellegzetes macskaszeme (sminkje) eltűnt, feltűnően csinos hölgy maradt, bőrnadrágos fenekét és lábait a húszévesek is megirigyelhetnék.

Sandrának csak a hangja és a lábai maradtak ugyanazok

Sandra Maria Magdalena című slágerével beírta magát a poptörténelembe, de későbbi sikereit inkább akkori férjének és az Enigma együttesnek köszönhette. Azóta új férjével neveli ikerlányait, időnként fellépéseket is vállal, bár a régi szintetizátoros formáció lassan már kínosnak mondható. Lehetséges, hogy nem költött annyit ráncfelvarró kezelésekre, mint C. C. Catch, mert az arcán igencsak meglátszik a kor, és bár még ma is szép lábai vannak, Sandra terebélyesedő alakja közelébe sem érhet C. C. párductestének.

Hová tűnt Sabrina melle?

Immár a 44. évét tapossa az egykori kebelcsoda, Sabrina Salermo is, akinek nem feltétlenül énekhangja ragadt meg egy életre a férfiak fejében. Az olasz hölgy a nagy sikerek lezárultával sem hagyta el magát: az éneklés mellett már nyolcéves gyermekével, színészkedéssel, producerkedéssel is foglalkozik, alakja még most is remek, és továbbra sem menedzseli rosszul magát. Bár a videót elnézve nem estünk hasra keblei méretétől, de lehet, hogy ennek csak az az oka, hogy szemérmes anyukaként a fellépőruhája eltakarja a harminc évvel ezelőtt olyan sok férfi által csodált melleket.

Kylie Minogue: szőke fruskából szupersztár

Hihetetlen, de idén 45 éves lesz a törékeny Kylie Minogue, aki nemcsak a mellrákkal küzdött meg, de énekesnőként is sikeres lassan 25 éve. Emellett könyvet adott ki, boldog párkapcsolatban él, s bár időnként sokkolja megereszkedett arcának látványa, még mindig bombaformában van. Mivel ő a mai napig a világsztárok között van, akit sokat láthatunk, emiatt róla egy régi videót kerestünk, hogy emlékezzetek arra a szőke fürtös fruskára, akiről senki nem gondolta volna, hogy 20 év múlva is a legnagyobb világsztárok között lesz.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Gyermekkorában megégett a mellkasa - új melleket és mellbimbót kapott Helénahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110929-helena-rekonstrukcios-mellplasztikaja-gyerekkori-egesi-serulesenek-muteti-korrigalasa.htmlKasza Tibi klausztrofóbiás lett egy gyermekkori liftes kaland és egy csíkos póló miatthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110722-kasza-tibi-klausztrofiobiaban-es-panikbetegsegben-szenved.htmlCristofel popsztár akar lenni, már kész is az első számahttp://www.life.hu/legykepben/20120524-valovilag-cristofel-popsztar-akar-lenni-mar-kesz-is-az-elso.htmlPopsztár lesz Harry herceg?http://www.life.hu/szorakozz/20120518-popsztar-lesz-harry-herceg-gary-barlow-klipjeben-szerepelt-a-fiatal.htmlMint két tojás, úgy hasonlít egymásra a popsztár és a színésznőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120209-mint-ket-tojas-ugy-hasonlit-egymasra-nelly-furtado-es-courteney.htmlÍme Michael Jackson igazi arca! - Sosem látott képeken a lakás, ami mindent elárul a popsztárrólhttp://www.life.hu/hazitunder/20111124-ime-michael-jackson-igazi-arca-sosem-latott-fotokon-a.htmlCímlaplány lett a popsztár - vadítóan néz ki!http://www.life.hu/szepulj/20111110-cimlaplany-lett-a-popsztar-vaditoan-nez-ki-janet-jackson.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.