Palvin Barbara bandzsán is cuki

modell fotós Palvin Barbara fotósorozat Terry Richardson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar szupermodell nem először járt Terry Richardson fotóstúdiójában és vette fel a híres szarukeretes szemüveget. A szépség viszont legutóbb úgy pózolt a sztárfotós előtt, hogy arra mindenki emlékezni fog - pedig még cici sem villant.

Villantás nélkül is emlékezetes fotósorozatot készített a gyönyörű Palvin Barbaráról a botrányairól ismert Terry Richardson.

Forrás: www.terrysdiary.com
Forrás: www.terrysdiary.com

A magyar szépség, akiből akár a Victoria's Secret állandó angyala is lehet, egyszerű utcai ruhában érkezett. Az édes szemüveges-bajszos pulcsit, a csőfarmert, a bakancsot és a bőrdzsekit kigombolt fehér ingre cserélte - amit Terry dokumentált a blogján. A villantás és a pucérkodás, ahogy azt például a másik magyar szupermodellnél, Mihalik Enikőnél megszoktuk, ez alkalommal elmaradt. Ennek ellenére a fotósorozatra biztosan emlékezni fogunk, Barbi ugyanis a szexi pózok mellett rábandzsított Terry Richardsonra, aki természetesen ezt is lefotózta. A fotó nagyon cuki!

Forrás: www.terrysdiary.com
Forrás: www.terrysdiary.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.