tavasz műszempilla szempillaspirál szépségápolás smink szépség make-up szemhéjpúder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavasszal nem árt nagytakarítást rendezni a sminktáskában, kidobni a régi, már lejárt termékeket, és beszerezni pár újat a legutolsó trendeknek megfelelően. A Life.hu most megmutatja a legfrissebb sminktrendeket - egyenesen a kifutókról!

A 2013-as tavaszi-nyári divatot bemutató divatheteken nemcsak a ruhákat érdemes figyelni, hanem a modellek frizuráját, na meg persze a sminkjüket. Ezek az események nem csak az öltözékek terén adnak iránymutatást a szezon trendjeire vonatkozóan. A Life.hu most összeszedett néhány olyan kelléket, amivel felfrissíthetitek sminkkészleteteket, és hasonló make-up-ot készíthettek, mint amiket a kifutókon láthattunk.

Barackos álom

A Marc Jacobs vezette Louis Vuitton divatház modelljei igazán nőies, visszafogott sminket kaptak. Ez a make-up a szemeket hangsúlyozta, az arc és a száj natúr színben pompázik, míg a szemeket a barackszínű szemhéjpúder és a hangsúlyos pillák teszik karakteressé.


1. Barack színű szemhéjpúder - The Body Shop 2.490 Ft, 2. Korall színű szemhéjpúder-
Essence 549 Ft, 3. Fekete szemceruza - The Body Shop 2.690 Ft, 4. Szempillaspirál
- Maybelline 2.599 Ft, 5. Púderszínű rúzs - Avon 899 Ft

Fekete kontúr

Úgy tűnik, a fekete szemkontúr sosem megy ki a divatból. A Marc by Marc Jacobs sminkesei a fekete hangsúlyt bolondították meg egy kis ezüstös csillogással. Ennél a sminknél bátran kombináld a szemhéjpúdert szemceruzával, és utóbbiból nyugodtan használj több színűt is.


1. Fekete szemhéjpúder - The Body Shop 2.490 Ft, 2. Szempillaspirál - L'Oréal 4.499 Ft,
3. Szemceruza - Avon 629 Ft, 4. Szemceruza - L'Oréal 2.399 Ft

Feltűnő kék

A Dior ház show-ján igazán látványos tekintettel vonultak fel a modellek, bár ez a smink nem igazán alkalmas a hétköznapokra, azért inspirálódni lehet belőle. Bátran használjunk idén tavasszal látványos és feltűnő színeket, mint amilyen ez a kék is.


1. Kék szemhéjpúder - Lancome 7.900 Ft, 2. Kék szemceruza - Essence 499 Ft,
3. Kék szemceruza - H&M 490 Ft, 4. Kék szemhéjfesték és ceruza - Springfield
1.495 Ft/darab, 5. Vízszínű szemhéjfesték - Maybelline 1.990 Ft,
6. Duó kék szemhéjpúder - Essence 949 Ft


Csábító ajkak, visszafogott szemek

Az egyetlen szájhangsúlyos sminket Jason Wu bemutatójáról választottuk. Itt a szemek natúr színt kaptak, egyedül a pillák karakteresek, de a tekintet mégis a szájra szegeződik, hiszen a vibrálóan vörös ajkak vonzzák a tekintetet.


1. Műszempilla - H&M 1.290 Ft, 2. Vörös rúzs - Mac 6.800 Ft, 3. BB krém - L'Oréal 3.499 Ft

Egy kis szín

Akik szeretik a színeket, de nem akarnak a Dioréhoz hasonló látványt elérni, azok kövessék a Stella McCartney márka bemutatóján látott sminket. Ebben az esetben a natúr arcot a színes szemceruza és a kicsit csillogó szájfény varázsolja üdévé.


1. Szájfény - The Body Shop 2.690 Ft, 2. Zöld szemceruza - Avon 729 Ft, 3. Kétszínű szemceruza
- Essence 499 Ft, 4. Szempillaspirál - The Body Shop 3.790 Ft,
5. Púder - The Body Shop 3.790 Ft

Mi kell a tökéletes sminkhez?http://www.life.hu/szepulj/20130310-pinter-andrea-smink-es-maszkmester-szakertoi-tanacsai-tavaszi-sminktrendek.htmlÍgy sminkelj, ha szemüveges vagyhttp://www.life.hu/szepulj/20130305-igy-sminkelj-ha-szemuveges-vagy-gaspar-viki-sminkes-szakerto-valaszol.htmlSmink nélkül mutatkozott a szupermodellhttp://www.life.hu/szepulj/20130221-smink-nelkul-mutatkozott-a-szupermodell-erin-heatherton.htmlRihanna meztelen és sminktelenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130212-rihanna-barbadosi-enekesno-meztelen-es-sminktelen-uj-videoklipjeben-ami-a.htmlSminkbakik a sztárvilágbólhttp://www.life.hu/szepulj/20130121-sztarok-akiket-ijesztove-tett-a-tulzott-rossz-smink.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.