Sarka Kata kisfiú hasonlóság család anya szőke apa Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beleszerettünk Sarka Kata és Hajdú Péter kisfiába. Dávid igazi kis nőcsábász, mint az apukája. A büszke mama saját Instagram oldalára tette fel a bűbájos képet legkisebb csemetéjéről. Nem kevés bókot zsebelt be.

Tündéri, szőke kisfiúvá cseperedett Sarka Kata és Hajdú Péter gyermeke. A szép anyuka saját Instagram oldalán büszkélkedett el a képpel, amelyen Dávid édesapja ölében ül és magabiztosan mosolyog. Szerintünk nagyon édes!

Forrás: Instagram/katasarka
Forrás: Instagram/katasarka

Hajdú Péter és kisfia, Dávid

Mit gondoltok, kire hasonlít jobban a kisfiú? A rajongók egytől egyig imádják a bájos fotót. Sokak szerint tiszta apukája, csak szőkében. A Hajdú-Sarka házaspárnak van egy kislánya is, Noémi.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.