Hoppá! Megmutatta fenekét a sztárcsemete

modell Ireland Baldwin színész Hawaii szépség Alec Baldwin Kim Basinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ireland Baldwin lett az egyik legfelkapottabb modell. Alec Baldwin és Kim Basinger gyermekére már egyből két modellügynökség is lecsapott. Elnézve gyönyörű fotóit, nem lepődünk meg!

Lecsapott a modellvilág a hollywoodi színészpár gyerekére. A 17 éves Ireland Baldwinról van szó, aki Alec Baldwin és Kim Basinger csemetéje. Nemrég leszerződött vele a két legtekintélyesebb modellügynökség is. Az angyalarcú szépség az egyik közösségi oldalán mutatta meg, hogyan fest smink nélkül.

Forrás: Tumblr.com/IrelandBaldwin
Forrás: Tumblr.com/IrelandBaldwin

A lánynak még humora is van. Azt írta a kép alá: "Smink nélkül és ezzel a hajjal 4 évesnek nézek ki." Majd élesváltás következik: Ireland egy másik fotón ugyanis kitárta vadabb és erotikusabb énjét is. A felvétel a hawaii strandon készült. Egyszerűen tökéletes teste van!

Forrás: Tumblr.com/IrelandBaldwin
Forrás: Tumblr.com/IrelandBaldwin

Jó reggelt, Hawaii - posztolta ki Ireland

Semmi kétség: a lány jó géneket örökölt Oscar-díjas édesanyjától, Kim Basingertől és apukájától, Alec Baldwintól. Vajon a papa is önfeledten örül lánya karrierjének?

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Alec Baldwint fiatalítja a szerelemhttp://www.life.hu/szeress/20130110-alec-baldwint-fiatalitja-a-szerelem-felesege-hilaria-thomas.htmlLetartóztatták a rendőrök Stephen Baldwin amerikai színészthttp://www.life.hu/legykepben/20120827-stephen-baldwin-amerikai-szineszt-new-yorkban-letartoztattak-a-rendorok-gepjarmu.htmlVégre kiderült, miért ment tönkre Alec Baldwin és Kim Basinger házasságahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120804-alec-baldwin-es-kim-basinger-hazassaga-a-szinesz-bevallotta.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.