Ireland Baldwin lett az egyik legfelkapottabb modell. Alec Baldwin és Kim Basinger gyermekére már egyből két modellügynökség is lecsapott. Elnézve gyönyörű fotóit, nem lepődünk meg!

Lecsapott a modellvilág a hollywoodi színészpár gyerekére. A 17 éves Ireland Baldwinról van szó, aki Alec Baldwin és Kim Basinger csemetéje. Nemrég leszerződött vele a két legtekintélyesebb modellügynökség is. Az angyalarcú szépség az egyik közösségi oldalán mutatta meg, hogyan fest smink nélkül.

Forrás: Tumblr.com/IrelandBaldwin

A lánynak még humora is van. Azt írta a kép alá: "Smink nélkül és ezzel a hajjal 4 évesnek nézek ki." Majd élesváltás következik: Ireland egy másik fotón ugyanis kitárta vadabb és erotikusabb énjét is. A felvétel a hawaii strandon készült. Egyszerűen tökéletes teste van!

Forrás: Tumblr.com/IrelandBaldwin
Jó reggelt, Hawaii - posztolta ki Ireland

Semmi kétség: a lány jó géneket örökölt Oscar-díjas édesanyjától, Kim Basingertől és apukájától, Alec Baldwintól. Vajon a papa is önfeledten örül lánya karrierjének?

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét! 

Alec Baldwint fiatalítja a szerelemhttp://www.life.hu/szeress/20130110-alec-baldwint-fiatalitja-a-szerelem-felesege-hilaria-thomas.html Letartóztatták a rendőrök Stephen Baldwin amerikai színészthttp://www.life.hu/legykepben/20120827-stephen-baldwin-amerikai-szineszt-new-yorkban-letartoztattak-a-rendorok-gepjarmu.html Végre kiderült, miért ment tönkre Alec Baldwin és Kim Basinger házasságahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120804-alec-baldwin-es-kim-basinger-hazassaga-a-szinesz-bevallotta.html