Matthew McConaughey diéta fogyás színész filmszerep mozi Jake Gyllenhaal fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor előfordul, hogy a színészek sanyargatják a testüket egy-egy filmszerep kedvéért. És megesik, hogy néha kicsit túlzásba is esnek. Legutóbb a szívdöglesztő Matthew McConaughey fogyott felismerhetetlenre, most pedig az ugyancsak jóképű Jake Gyllenhaal sokkol minket.

Jake mostanra már a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető jóképűnek, hiszen rettenetesen néz ki. A színész ugyanis több mint tíz kilót fogyott legújabb filmje, a Nightcrawler kedvéért. Íme a borzalmas fotó:

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jake a 17. Hollywood Film Awardson jelent meg hétfő este, nem kis feltűnést keltve. A sztár korábban azt nyilatkozta, filmbéli karaktere minden tekintetben éhes, és ezt a külsejével is szerette volna megmutatni. Gyllenhaal tehát nagyon elhivatott. Ennek ellenére reméljük, hamarosan visszaszedi magára a kilókat és az izmokat, és legalább úgy tér vissza, mint a Prince of Persiában.

Fogyjunk fűzővel? Jessica Alba így csinálta!http://www.life.hu/ez-zsir/20131018-fogyas-fuzovel-jessica-alba-is-igy-fogyott-le.htmlFehérmályva a kínzó köhögés ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131021-gyogynoveny-fehermalyva-a-kinzo-kohoges-ellen.htmlÍgy fogyott több mint 10 kilót Gordon Ramsayhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131021-gordon-ramsay-sztarszakacs-tobb-mint-10-kilot-fogyott-igy.htmlMellnagyobbítás jógával - Lehetséges?http://www.life.hu/ez-zsir/20131018-jogaiskola-a-jogaklikkel-lehetseges-e-a-mellnagyobbitas-jogaval.htmlEddz a karcsú derékért és a szép testtartásért!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20131018-szabadteri-mozgas-nagy-amarilla-aerobikoktatoval-torzs-es-hatizom-gyakolratok.htmlHatékonyabb a mozgás, ha szól a zenehttp://www.life.hu/ez-zsir/20131015-hatekonyabb-a-mozgas-ha-kozben-zenel-a-sportolo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.