fehérnemű bugyi bulizás alsónemű London Nicole Scherzinger villantás X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit X-Factor mentora is beállt a sorba. A fekete overálja oldalán futó kivágásnak köszönhetően bárki megbizonyosodhatott róla, hogy az énekesnő aznap nem vett fel alsóneműt.

Tetőtől talpig beöltözve vette nyakába Londont Nicole Scherzinger, mégis minden szem az énekesnőre szegeződött - pontosabban a bugyijára, ami nem volt. Az X-Factor mentorát épp bulizás előtt kapták lencsevégre a brit fővárosban, ahová egy fényes fekete anyagból készült overált húzott magára.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Annak ellenére, hogy a kezeslábas Nicole minden részét gondosan elfedte, egy oldalán futó rafinált kivágásnak köszönhetően mégis úgy érezhetjük, keveset hagyott a kíváncsiskodók képzeletére. Hála az átlátszó neccanyaggal kipótolt részeknek, bárki megállapíthatta, hogy a 35 éves énekesnő aznap este bizony nem sokat bajlódott az alsóneművel. Nem Nicole az egyedüli a bugyi nélkül sétáló sztárok között: legutóbb Iggy Azalea mutatta meg büszkén, hogy alsónemű nélkül érkezett a vörös szőnyegre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.