A Sztárban sztár pénteki adásában ismét teljesen átalakultak a versenyzők. Nótár Mary hatalmas változáson ment át. Ilyen dögösnek még sosem láttuk az énekesnőt. Szinetár Dóra egy férfiként, egészen pontosan Nagy Feróként lépett színpadra, ezzel nemcsak a zsűrit, hanem a nézőket is sokkolta.


Nótár Mary szőke romalánnyá változott, amikor Christina Aguilerát utánozta. Még rekedtes hangja is jól állt a dalhoz. A zsűri dicsérte a produkciót. Hajós szerint a vadmacskaság nagyon jól állt Marynek, akiből végre előjött a dögös nő. "Ha férjed lennék, otthon tartanék neked egy ilyen ruhát" - jegyezte meg Hajós András.

Forrás: TV2

Nótár Mary előnyére változott, de ez a legtöbb versenyzőről nem mondható el. Az átalakulás sokszor megdöbbentő, kínos vagy éppen kafkai volt. Ez utóbbi jelzőt kapta Szinetár Dóra is, aki a Nemzet bolhányi Csótányának maszkírozva sokkolta a közönséget. A zsűri az állát kereste, a nézők majd lefordultak a székből. Jennifer Lopez ide, Britney Spears és a piros latexruha oda, Dóra pedig egyértelműen Nagy Feró bőrében érezte magát a legjobban.

Forrás: TV2

Sokkoló volt Szandi átalakulása is, aki Pataky Attilaként madárcsontú öccseként tolta végig az Edda egyik dalát. Az énekesnőt láttuk már férfibőrben, de ez az átalakulás minden eddigit felülmúlt.

Forrás: TV2

Varga Viktor óriási tisztelettel énekelte Zámbó Jimmyt. Az énekes nem tudott ugyan annyi oktávot kiénekelni, mint a Király, de legalább szebb sem volt nála.

Forrás: TV2

Bereczki Zoltán a tőle megszokott profizmussal és alázattal dolgozott azon, hogy hiteles Michael Jacksonként lépjen színpdra. Zoli produkciója után Liptai Claudia meg sem tudott szólalni a tapstól. Azért mi innen pusziljuk a maszkosokat és a ruhásokat is!

Forrás: TV2

 

Nika esett ki a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-veres-monika-nika-esett-ki-a-sztarban-sztar-musorbol.html Puskás Peti esett ki a Sztárban Sztárbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131108-puskas-peti-esett-ki-a-tv2-sztarban-sztarban-musorabol.html Soma esett ki a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131025-soma-a-sztarban-sztar-harmadik-adasanak-kiesoje.html