fehérnemű fotózás ágy kisugárzás szexi WHO Kylie Minogue Dannii Minogue LifeNight ostor Ausztrália magazin önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Minogue lányok legifjabbikát az ausztrál WHO magazin vetkőztette fehérneműre és vallatta ki arról, szerinte mi a szexi.

Danii Minogue is szerepel az ausztrál WHO magazin legszexisebb emberei listáján. Ennek örömére nemcsak fehérneműre vetkőzött, hanem egy fesztelen párnacsatába is fogott a többi dögösnek jelölt sztárral. Kylie Minogue húgának nincs mit szégyellnie, hiszen hiába van túl a negyvenen, jobban néz ki, mint valaha.

Forrás: Who Magazine

"A magabiztosság a legszexisebb. Ha az megvan, akkor bármit elérhetsz" - mondja Danii a fotózást kísérő videóban, amelyet alább te is megnézhetsz. Meglepő módon nem csak az önbizalmat tartja ellenállhatatlanul vonzónak a 42 éves sztár: "Az ostor a legszexisebb dolog a világon, bár még sosem használtam!"

Rubint Rékából szexi Mikulást csinált Nánásihttp://www.life.hu/szepulj/20131115-rubint-reka-fitneszladybol-szexi-mikulast-csinalt-nanasi-pal-fotos.htmlSzexi elítéltnek öltöztek a Hal a tortán szereplőihttp://www.life.hu/szepulj/20131113-szexi-eliteltnek-oltozott-a-supertv2-hal-a-tortanjanak-ket-szereploje.htmlHomokban hempereg Kelly Brook szexi exbarátjahttp://www.life.hu/legytrendi/20131112-thom-evans-skot-modell-es-volt-rogbijatekos-a-d-hedral.htmlIstenes Bence ördög vagy szexisten?http://www.life.hu/szeress/20131112-istenes-bence-es-csobot-adel-szakitasa-utan-osszegyujtottuk-az-rtl.html5+1 dolog, amitől szexi lesz a pasihttp://www.life.hu/szeress/20131106-5-dolog-amitol-szexi-lesz-a-pasi-kisgyerek-kiskutya-borosta.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.