technológia fehérnemű bőr melltartó stressz LifeNight fogyókúra fejlesztés szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint már nem sokat kell várni a Microsoft által fejlesztett csodamelltartóra, amely jelez viselőjének, ha túl sokat evett.

Készülőben van az az okosmelltartó, amely a szív és a bőr állapotából következtetve megakadályozza, hogy viselője túl sokat egyen.

Forrás: Thinkstock

Az intelligens fehérnemű, amelyen jelenleg a Microsoft dolgozik, a benne található speciális szenzorok segítségével nyomon követi a szervezet stressz-szintjét, majd ha túlevést érzékel, azonnal jelez. Hogy pontosan hogyan akadályozza meg, arról egyelőre nincs információ, ám a gyakorlatban úgy tűnik, már működik a dolog: a hírek szerint már tesztelik az okosmelltartó hatékonyságát.

Alig fed valamit Miranda Kerr melltartójahttp://www.life.hu/legytrendi/20131126-miranda-kerr-ausztral-szupermodell-melltartoja-alig-fed-valamit-az-i-d-magazin-fotojan.htmlBúcsút intett melltartójának a modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130927-helen-flanagan-brit-modell-es-szineszno-bucsut-intett-melltartojanak-es.htmlNe bajlódj a melltartóval! (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130806-lifenight-provokativ-fotok-a-fehernemumarka-osziteli-kollekciojarol-ledobta-melltartojat-a.htmlCsúnya betegségeket okoz a rossz melltartóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130611-a-nem-megfelelo-meretu-melltarto-komoly-egeszsegugyi-problemakat-okozhat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.