62 évesen is bombanő az egykori Bond lány

úszás Jane Seymour edzőterem James Bond-filmek golf bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szál bikiniben pózol Jane Seymour a Closer Weekly magazin címlapján. A képet elnézve simán letagadhat pár évet!

Nincs oka panaszra Jane Seymournek. Az egykori Bond lány, aki immár 62 éves, a Closer Weekly borítóján pózol parányi rózsaszín bikiniben. A magazinnak azt is elárulta, hogyan tartja formában magát.

Forrás: http://www.closerweekly.com/
Forrás: http://www.closerweekly.com/

"Egyszerűen csak egészséges akarok lenni addig, ameddig csak lehet. Diéta szóba sem jöhet. Nem tagadok meg magamtól semmit. Ha tésztát akarok, akkor csak a felét eszem meg" - magyarázza a négygyermekes édesanya, aki mindemellett rendszeresen látogatja az edzőtermet, teniszezik, úszik és golfozik. Jane, aki ikrei születése után egy mellplasztikán esett át, a botoxtémához is sajátosan áll: elmondása szerint egyszer kipróbálta, de letett róla, mert nem tudta használni az arcát. Helyette kalappal védekezik a napsugarak öregítő hatása ellen és rengeteg vízzel igyekszik megőrizni bőre fiatalságát. Egész jól csinálja, nem?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.