Minden nap lefutotta a maratont egy pár 2013-ban

Forrás: Facebook/Running Raw Around Australia -
ösztönzés Ausztrália rák maraton futás vegán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 60 év feletti pár egy teljes éven át minden nap futócipőt húzott, és nekivágott a több mint 42 kilométeres távnak. A nő korábban rákos volt. Szóhoz sem jutunk...

Szinte emberfeletti teljesítmény az, amit egy ausztrál pár véghezvitt. A 64 éves Janette Murray-Wakelin és a 68 éves Alan Murray 2013 elején azt vették a fejükbe, hogy körbefutják Ausztráliát. Ez azt jelentette, hogy minden áldott nap teljesíteniük kellett a maratoni távot egy éven át. Mivel vegán életmód szerint élnek, útjuk során csak zöldségeket és gyümölcsöket ettek. Banánból például több tucatot egy nap.

Janette és Alan Forrás: Facebook/Running Raw Around Australia

A fájdalmak, a szúnyogcsípések és az időjárási viszontagságok ellenére a pár teljesítette a kihívást. Sőt, még egy extra napot is beiktattak: 2014. január 1-jén is futottak, így összesen 366 maraton van a hátuk mögött, ami új világrekord. Janette, aki korábban túlélte a rákot, azt mondta: mindezzel az volt a célja, hogy inspirációt adjon másoknak, egészséges életmódra és környezettudatosságra ösztönözze az embereket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.