A tokiói Miss International szépségverseny nemzetközi döntőjén Ötvös Brigitta ruháját választották a legszebbnek. Gratulálunk az elismeréshez!

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a magyar szépséget, aki Gájer Bálint kedvese, 78 nemzet legszebbjei közül beválasztották az első ötbe. Brigi különleges akrobataszámmal készült a döntőre, mégsem sikerült megnyernie a versenyt. Azonban egy különleges elismerést sikerült bezsebelnie, amit csodálatos ruhakölteményének köszönhet – írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Ötvös Brigitta

„Az egyik legrangosabb szépségversenyekkel foglalkozó nemzetközi portál szakemberei a gálán megnézték az összes lányt, végül az én estélyi ruhámat választották a legszebbnek" – mesélte Brigitta, aki nagyon hálás Halász Éva tervezőnek a ruhakölteményért.

„Ez a ruha eredetileg egy mesterfodrászversenyre készült, és csak akkor, egyszer viselték" – mesélte a lapnak Halász Éva, a ruha tervezője. „Amikor Brigi mondta, hogy szüksége van egy estélyire, eszembe jutott, hogy tökéletesen mutatna benne. Bár a kétméteres uszály és a ruha súlya miatt nehéz igazán szépen viselni, Brigi már az első próbán tökéletesen mozgott benne" – áradozott a tervező. „Selyemfényű anyagból készült, a fodrokhoz is ezt használtuk fel. Több mint 200 órát dolgoztunk rajta" – tette hozza a szakember, aki azt is elárulta, hogy a különleges darab 800 ezer forintba kerül.