fashion week nyaklánc Takács Nóra Jónő blog
Egy ideje rendkívül divatosak az óriási, köves nyakláncok, ráadásul szinte bármivel lehet őket viselni. Inggel, pólóval, pulcsival... nem számít, mindenképp trendi a csillogó, köves, gazdagon díszített ékszer.

Takács Nóra sztárszerzőnk útjára indított egy Jónő blogot, ahol csak és kizárólag a ruhákkal, öltözködéssel foglalkozik. Hétről hétre szétnéz a szekrényében, és rendszeresen ellátogat a kedvenc turijaiba, hogy megmutassa: divatosan, sikkesen öltözködni nem nagy ördöngösség és nem is feltétlenül kerül sokba. Kövesd nyomon a Jónő blogot, és csatlakozz a Facebook oldalához!

Jónő blog: csillogó-villogó szilveszteri szettekhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131219-jono-blog-csillogo-villogo-szilveszteri-szettek.htmlJónő blog: Csodaszép ünnepi szettekhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131218-divat-es-trend-jono-blog-csodaszep-unnepi-szettek.htmlJónő blog: Ezeregyéjszaka kabátjaihttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131209-jono-blog-ezeregyejszaka-kabatjai-kabatok-a-hideg-idore.htmlJónő blog: Kötött sállal a hideg ellenhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131118-jono-blog-kotott-sallal-a-hideg-ellen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.