Műtétekkel lett tökéletes Kim Kardashian arca

orrműtét plasztika kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a celeblány mindig elutasította, hogy kés alá feküdjön, a 8 évvel ezelőtti képét nézegetve biztosak vagyunk benne, hogy átesett néhány műtéten Kanye West nője. 

A sztár nemrég egy 2006-ban készült fotót tett fel képmegosztó oldalára, a változás pedig szembetűnő. A képen Kim fekete bikinifelsőben pózol, az arca pedig teljesen más, mint mostanában. Ez pedig nem csak amiatt van, hogy a haja akkor még sötétbarna volt.

Forrás: AFP, Instagram/Kim Kardashian

Bár Kim mindent tagad, a fotók helyette is beszélnek. Bennfentesek szerint a híresség átesett már orrműtéten, ajakfeltöltésen és jó pár botoxkezelésen. Sőt, még a terhessége hetedig hónapjában is kapott ránctalanító kezeléseket. Kim arca ma már makulátlan, túlságosan is. Jon A. Perlman Beverly Hills-i plasztikai sebész elmondta a Daily Mailnek, hogy Kim arca annyira sima és egyenletes, hogy műtét nélkül 33 évesen lehetetlen, hogy ilyen legyen. Kár a gőzért, Kim, a fotók mindent elárulnak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.