Így néz ki Barbee smink nélkül

kép reggel ébredés karikás szem posztolás smink énekesnő Barbee
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnő úgy döntött, ezúttal smink nélkül mutatja meg magát a rajongóinak.

Nemrég pikáns fotóval kampányolt Barbee, az egykori tini sztár. Most pedig úgy döntött, bátran vállalja önmagát, ezért egy reggeli ébredés utáni fényképet posztolt magáról.

Forrás: facebook/Barbee

„Sokat gondolkoztam azon, hogy valóban megosszam-e ezt a képet, de valójában egy pozitív üzenetet szeretnék vele közvetíteni, ezért nem habozom tovább! Valójában ilyen egy reggelem! Ezt látja az, aki mellettem ébred, ezt látom én a tükörben, ez vagyok én! Karikás szem, no make-up, no filter a képen, csak én!" – írja Barbee, aki hangsúlyozza, senki sem tökéletes, ő sem az, csak megtanult hozott anyagból dolgozni.

"Ismernünk kell a hibáinkat és az előnyeinket, egyiket elfogadni, másikat kiemelni és sosem szabad azon siránkozni, hogy miért nem születtünk Palvin Barbi vagy Angelina Jolie adottságokkal! Nem mellesleg, mindenkiben ott van a szép, amit a szüleinken kívül egy ember kell, hogy meglásson bennünk, még pedig az, aki élete végéig erre az arcra szeretne ébredni!" - fejtette ki közösségi oldalán az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.