Telekom Vivicittá új élet projekt albert kinga lovaglás futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután edzőivel tisztázták a félreértéseket, Kinga - alig két héttel azután, hogy a Naplás-tavi futóversenyt követően a Vitalteam mozgáskoordinátorai kisebb lelki traumát okoztak neki a Vivicittán tőle elvárt 10 km bejelentésével - visszatért a rossz emlékű esemény színhelyére. 

A trénerek - Gajdos Tamás és Kropkó Péter - úgy gondolták, hogy a lassan monotonná váló futóedzések színesítésére kiválóan alkalmas lehet más típusú mozgásformák kipróbálása, ezért lovas-meglepetéssel kedveskedtek tanítványuknak.

Nézd meg, még milyen élvezetes, de meglepően hatékony mozgásformákat próbálhatsz ki!

Fotó: Gáldi Andrea

A tó közelében lévő Cinkotai Lovasudvarba eleinte bátortalanul belépő Kinga hamar megbarátkozott a lovarda legkezesebb négylábújával Joey-val. A gyönyörű fekete paci békésen tűrte a kezdetben bizonytalan irányítást.

Horváth József, a lovarda vezetője főként a helyes testtartásra hívta fel Kinga figyelmét, aki meglepően gyorsan alkalmazkodott a számára új helyzethez és hamar megtalálta az összhangot a négylábúval. A tréner szerint a lovak megérzik, hogy milyen ember ül a hátukon. Az, hogy Joey ilyen hamar elfogadta Kingát, azt jelenti, hogy jó embernek tartja.

Fotó: Gáldi Andrea

Kinga is pozitívan nyilatkozott a lovas kirándulásról - nagyon kellett már neki egy kis kikapcsolódás, kimozdulás a napi rutinból. 3 héttel a nagy megméretés előtt fizikailag és lelkileg is újratöltődve vághat az utolsó kemény edzéseknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.