Claudia hosszú évek óta reflektorfényben él, számtalan műsort vezetett már, így a sok sminkből adódóan a bőrére különösen ügyelnie kell. A Life.hu sorozatában ezúttal az egyik legsikeresebb magyar műsorvezető mesél szépségtitkairól.

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Az anyutól tanult legfontosabb dolog számomra az, hogy az ápoltság maga a szépség. Egy nő akkor szép, ha vakít a fogsora, ápolt a keze, mindig tiszta, és persze ha csillog a szeme!

Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Minden reggel és este alaposan lemosom az arcom. A munkámból adódóan rengeteg sminket használok - bár ezek nagyon jó minőségűek, mégis meg kell szabadulni tőlük. Ezért éjszakára mindig gazdagon hidratálom a bőröm, hogy reggel ne rettegéssel nézzek tükörbe.

Fotó: Hajdú D. András - Origo

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Parfüm, kézkrém, mini fésű és mini hajlakk mindig van nálam. 

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Mindenképpen az, ha egy nő azért változtat magán, mert mások azt mondják, úgy szebb lesz. De ezen kívül szerintem a határ mindenkinek máshol húzódik meg.

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Persze fontosak a trendek, de még fontosabb, hogy ne a divat miatt használjunk valamit, hanem mert passzol az egyéniségünkhöz, a saját stílusunkhoz. A klasszikus dolgokban mindig bízhat az ember.