Vészesen közeleg a 29. Telekom Vivicittá városvédő futás. Hogy edzői kicsit változatosabbá tegyék Kinga egyhangú futóedzésiet, ezen a héten különleges dolgokkal kedveskedtek neki. 

A hétvégi közös edzés és Kinga kalandos római utazása után Kinga edzői úgy döntöttek, hogy színesítik, feldobják Kinga felkészülésének programját, hogy a hátralévő időt vidáman tölthesse.

A kétgyermekes anyuka, akinek napjait most a nagy kihívás, a Vivicittára való felkészülés teszi ki, többnyire sportruhát hord, és egyébként az utcára is inkább a sportosan elegáns stílust kedveli. Takács Nóra éppen ezért úgy döntött, hogy segít Kingának a nőies oldalát kiemelni

A sok munkának meglett a méltó jutalma, végre! Kropkó Péter és Gajdos Tamás egy szabadnapot is adtak Kingának és elmentek a Sugar cukrászdába. Így együtt ünnepelték Kinga eddigi kemény munkáját. Szerencsére a Life.hu mozgáskoordinátorai tudják, néha bűnözni is kell! 

A hét vége még egy nagy meglepetést is tartogatott Kinga számára. Péter és Tamás úgy döntöttek, hogy megmutatják Kingának, milyen is egy igazán jó hangulatú, vidám edzés. Kingát Kangoo cipőbe bújtatták, és együtt ugrálták ki magukból a hosszú hónapok alatt felgyülemlett feszültséget.

/1404/M_r_c201444113242