kangoo aerobik Olaszország cukrászda Takács Nóra új élet projekt albert kinga Róma maraton futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vészesen közeleg a 29. Telekom Vivicittá városvédő futás. Hogy edzői kicsit változatosabbá tegyék Kinga egyhangú futóedzésiet, ezen a héten különleges dolgokkal kedveskedtek neki. 

A hétvégi közös edzés és Kinga kalandos római utazása után Kinga edzői úgy döntöttek, hogy színesítik, feldobják Kinga felkészülésének programját, hogy a hátralévő időt vidáman tölthesse.

A kétgyermekes anyuka, akinek napjait most a nagy kihívás, a Vivicittára való felkészülés teszi ki, többnyire sportruhát hord, és egyébként az utcára is inkább a sportosan elegáns stílust kedveli. Takács Nóra éppen ezért úgy döntött, hogy segít Kingának a nőies oldalát kiemelni.

A sok munkának meglett a méltó jutalma, végre! Kropkó Péter és Gajdos Tamás egy szabadnapot is adtak Kingának és elmentek a Sugar cukrászdába. Így együtt ünnepelték Kinga eddigi kemény munkáját. Szerencsére a Life.hu mozgáskoordinátorai tudják, néha bűnözni is kell!

A hét vége még egy nagy meglepetést is tartogatott Kinga számára. Péter és Tamás úgy döntöttek, hogy megmutatják Kingának, milyen is egy igazán jó hangulatú, vidám edzés. Kingát Kangoo cipőbe bújtatták, és együtt ugrálták ki magukból a hosszú hónapok alatt felgyülemlett feszültséget.

/1404/M_r_c201444113242
Az élet igenis habostorta!http://www.life.hu/ujelet/kinga/20140402-az-elet-igenis-habostorta-a-sugar-shop-uzeletben-jarunk-kingaval-hogy-egy-kicsit-kenyeztessuk-a.htmlA sok munkának meglett a méltó jutalma, végre! Örülhet Albert Kinga, a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja. Edzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás szabadnapot adtak ma Kingának és elmentek a Sugar cukrászdába. Így együtt ünnepelték Kinga eddigi kemény munkáját. Szerencsére a Life.hu mozgáskoordinátorai tudják, néha bűnözni is kell! KingaOrigoÍme, a nagy visszatérő!http://www.life.hu/ujelet/kinga/20140328-ime-a-nagy-visszatero-kinga-tovabb-edz-hogy-sikeresen-teljesitse-a-vivicitta-egyik-tavjat.htmlKinga visszatért! A kétgyermekes, rákból felgyógyult anyuka tovább folytatja a felkészülést. Íme, ez történt vele ezen a héten. Kinga--Kovács "Kokó" István megható szavai Kingánakhttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140318-koko-uzent-kinganak-biztatja-hogy-ne-adja-fel-a-versenyt.htmlAlbert Kinga, a mellrákból felgyógyuló, Vivicittára készülő lány elfáradt a kemény edzésektől és meg is orrolt edzőire, amikor azok bejelentették ország-világ előtt, hogy Kinga az áprilisi futóverseny 10 km-es távját készül lefutni. A nagy nyomás hatására Kinga visszavonulót fújt. Barátai és ismert emberek is biztatják, hogy ne adja fel a küzdelmet. Ezúttal a híres boxbajnok és az OzoneNetwork műsorvezetője, Kovács "Kokó" István próbált a lelkére hatni.KingaFotó: Tuba Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.