esküvő edzésnap szántó daniella burgonya életmódváltás kukorica új élet projekt menyasszony saláta fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szántó Daniellát, a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválaszottját, a fogyni vágyó menyasszonyt nem kíméltük ezen a héten sem. 

A Life.hu sztárszerzői, a Vitalteam mozgáskoorndinátorai egy speciális, úgynevezett deepWORK órára kísérték el Daniellát.

/1404/Danie201441110414

Az edzésen nem csak Daniella izzadt, mestere, Kropkó Péter is beállt a lányok közé, és saját bevallása szerint is két napig izomláz gyötörte.

Péter és Daniella a hét második felében úgy döntöttek, közösen elkészítenek egy, a dietetikus által javasolt kalóriaszegény salátát. A recept alapján az asztalra varázsolt étel finomnak bizonyult, habár az elkészítése maga nem volt éppen zökkenőmentes.

A hét vége felé Daniellát a medencébe parancsolták edzői - kíváncsiak voltak Daniella úszó-technikájára. Péter és Tamás meg voltak elégedve Daniella technikájával és kitartásával is, ezért úgy döntöttek, hogy mostantól beépítik edzéstervébe a minimum heti egy úszóedzést is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.