Tetőtől talpig türkizben állt színpadra Ördög Nóra

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
fashion week műsorvezető türkiz ruha Ördög Nóra Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőnő ismét földig érő estélyi ruhában vezette a Szombat Esti Láz műsorát. A pontot az i-re ez alkalommal két gigászi fülbevaló tette fel.

Különleges estélyi ruhában vezette a Szombat Esti Láz utolsó előtti adását Ördög Nóra. A káprázatos összeállítás olyan volt, mintha a műsorvezetőnő már a május 24-ei élő döntőre készülne. A színátmenetes estélyi - amely szezonok óta divat - a méretes kiegészítőktől vált még különlegesebbé. A hatalmas fém karkötő és a vállvonal alá érő szintén türkiz fülbevaló vagányságot vitt a végtelenül nőies ruha mellé.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A műsorvezető jó néhány adás óta földig érő ruhákat visel: láttuk már piros, illetve fehér színű csipkeruhában, fekete, magasan felvágott estélyiben, a múlt héten pedig igazi tavasztündérként tündökölt. Ezek a ruhák lényegesen jobb választásnak tűnnek, mint a műsor első adásaiban látott aranyruha vagy az emlékezetes kisfekete. Kíváncsiak vagyunk, ezek után mit visel Nóra a döntőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.