nagymama betegség halál műsorvezető daganat dédnagymama nagypapa Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ada néhány hónap leforgása alatt vesztette el a nagyszüleit és a dédnagymamáját. A műsorvezető nehezen tette túl magát a sokkon.

Adát nagyon megrázta, hogy dédnagymamája elvesztése után váratlanul a nagypapájánál daganatos betegséget diagnosztizáltak, majd hirtelen elhunyt a nagymamája is, amitől teljesen kiborult.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Nagyon megrázott, hogy pár hónap alatt szinte a fél családomat elveszítettem. A dédnagymamám nagyon idős volt már, így számítottunk arra, hogy hamarosan elmegy. A nagypapám azonban hasmenéssel ment orvoshoz, amikor kiderült, áttétes daganattal küzd" – kezdi Ada a szomorú történetet, akit legjobban nagymamája halála viselt meg. „A nagyi volt a legfőbb támaszom. A fiaim körül is sokat segített. Az utóbbi időben többször volt beteg, de nem gondoltuk volna, hogy komolyabb lenne a baj. Így amikor márciusban meghalt, sokkot kaptam" – mesélte a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.