Varázslatos arcszépítő csodaszert készítünk levendulával

Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? arcpakolás videó levendula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kényeztetnéd kicsit az arcbőrödet, de nem akarsz méregdrága kencékre költeni? Van egy jobb tippem: készíts levendulás arcpakolást! Nagyon elégedett leszel az eredménnyel!
Nyugtat, altat, oldja a stresszt: egészséges frissítő a levendulás limonádé! http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140616-hogyan-legyek-jo-no-egeszseges-frissito-a-levendulas-limonade.htmlPróbáltátok már a levendulás limonádét? Nem? Akkor éppen itt az ideje, ugyanis csak szeretni lehet!Hogyan legyek jó nőOrigoZárd zsákocskákba a levendula illatát - így őrizd hosszan a nyarat!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140616-hogyan-legyek-jo-no-illatzsakot-varrunk-a-levendula-tarolasara.htmlMiért szeretjük a levendulát? Szép a színe és fenséges illata van. Imádom! Hogy minél tovább velünk maradhasson ez a csodás illat, kis levendulazsákokat fogunk varrni.Hogyan legyek jó nőOrigoIllatos szépségtrükk: készíts szappant levendulábólhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140615-hogyan-legyek-jo-no-levendulaszappan-levendulaolajjal-es-viraggal-sajat-kezuleg.htmlA levendula az egyik legcsodásabb növény, nemcsak szépséges, de rengeteg mindenre használható. Például szappant tudunk készíteni a segítségével!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.