Divatmárka arca lett a Mrs Columbo – nem ők az egyetlenek!

fashion week modell Galambos Dorina Horváth Éva márka Zimány Linda reklámarc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Dorina, Horváth Éva, Zimány Linda mind vállalták, hogy egy-egy divatmárkához adják a nevüket. Ilyenek ők, amikor reklámarcokká válnak.

Galambos Dorina és zenekarát az exkluzív Marianna Boutique új kollekciójának arcává választották. Az M Collection rendkívül egyedi és teljesen más stílust képvisel, ezért a lányok örömmel vállalták a felkérést.

Forrás: Marianna Boutique

Horváth Éva a Süel nevű márka csodás darabjaihoz adta az arcát. A modell-műsorvezető jó választásnak bizonyult, mert remekül állnak rajt a márka különleges tervezésű kötött darabjai.

Forrás: Süel

Zimány Linda az Origami bikini márkához adta kecses alakját és ismert nevét. Linda hibátlan testét tökéletesen kiemelik a trendi és látványos fürdőruhák.

Forrás:Origami
Nyári shoppingtúra a Premier Outletbenhttp://www.life.hu/trend/hirdetes/20140625-nyari-shoppingtura-a-premier-outletben.htmlÚtban a Balaton vagy a tengerpart felé érdemes megállni a Premier Outletben, ahol a nyári ruhatár akár az utolsó pillanatban is beszerezhető, ráadásul a belvárosi áraknál jóval olcsóbban. A Center a legnagyobb világmárkákat most akár több mint 70% kedvezménnyel kínálja.HirdetésŐ nyerte a törökországi transzszexuális szépségversenythttp://www.life.hu/trend/20140625-torokorszag-elso-transzszexualis-szepsegversenye.htmlElső alkalommal rendeztek Törökországban transzszexuális szépségversenyt.TrendOrigoBimbómutogatás felsőfokon – itt a cicibikinihttp://www.life.hu/trend/20140624-mellbimboval-diszitett-bikinit-tervezett-ket-feminista.htmlBizarr bikinit tervezett két feminista, amelyben bármelyik nő meghökkentheti az embereket mellbimbójával, anélkül, hogy ténylegesen megmutatná azt.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.