Egy kapcsolatért folyamatosan dolgozni kell - ezért alakult át Mónika

Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett szülés Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin kapcsolat Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész család együtt érkezett az átalakításra: Móni, a férje és 8 hónapos kisfiuk, Krisztián, aki már most egy igazi nőcsábász, legalábbis velem folyton kokettált. Bevallom, sikerrel. Teljesen elcsavarta a fejemet a kissrác. :-)

"A páromat szeretném meglepni ezzel az átalakítással. Már 8 éve ismerjük egymást, picit szeretnék megújulni, vonzóvá válni." Szeretjük, ha valakinek ez a motivációja, hiszen tényleg fontos azt észben tartani, hogy egy kapcsolatért dolgozni kell menet közben is, nem csupán az elején. No, de a meglepetés attól meglepetés, ha a másik fél nem tud róla semmit. Ebben az esetben erről viszont szó sem lehetett, hiszen míg Mónit átalakítottuk, valakinek vigyázni kellett Krisztiánra is. Így aztán kedvese türelmesen végignézte az egész műveletet, sőt! Szerintem kifejezetten élvezte, ahogy a szeme láttára alakul át Móni.

"Már nagyon vártuk a kicsi érkezését, nagy öröm, hogy ő van nekünk. Az életünk teljes mértékben megváltozott, különösen az enyém. Minden percemet vele töltöm, így most magamra nincs sok időm. Remélem, van egy-két jó trükkötök, amit be tudok majd vetni otthon is" - mondta Móni. Mesélt arról is, hogy régebben egy zenekarban zenéltek a párjával, és hogy rendszeresen sportolt is, de mostanra minden megváltozott a pici miatt. Többek között a táplálkozásuk is, ami gyümölcsben, zöldségben gazdaggá vált, odafigyelnek, hogy mit fogyasztanak. Így kell ezt csinálni! Miután megismertük Mónit, munkához is láttunk gyorsan.

/1407/M_nik201471142518

Először Niki vette kezelésbe Móni haját. "Nem volt elégedett, amikor megérkezett hozzánk: sérült a haja és elmondása szerint hullik is, ami terhesség után szokásos jelenség. Levágatni és festetni azonban nem szerette volna. Így megmostam, ápoló hajpakolással kényeztettem a haját, egy kicsit rövidebbre vágtam, majd körkefével formára szárítottam."

Azután Oscar következett. "Az arctisztítás után hidratáltam a bőrét, majd könnyű alapozással egységesítettem a bőre színét, szerkezetét. Enyhén púdereztem, hogy ragyogóan üde maradjon az alapozás. Szemöldökét a hajszínéhez élénkítettem. Szemének titokzatosságát a tengerkékek kifürkészhetetlen árnyalataival emeltem ki. Szempilláit dúsítottam. Orcáira hideg árnyalatú arcpírt tettem. Ajkának érzékien természetes külleméhez mályvás ajakrúzst választottam."

/1407/M_nik201471142557

Felső: Mohito; Nadrág: Reserved; Táska: Mohito; Karkötő: Promod; Cipő: Reserved

A Fashion Donor-lányok úgy érezték, könnyű volt előcsalogatni Móni természetes báját. "Tónusait élénk színű felsővel és csinos csípőjét egy mintás nadrággal emeltük ki. Öröm volt nézni, ahogy fotóról fotóra magabiztosabbá vált, és reméljük, hogy a végeredményt látva ő maga is elismeri, hogy igazi nő!"

/1407/Vonz_201471143050

Az átalakítás kezdetén Móni arra vágyott, hogy egy olyan nő nézzen vissza rá a tükörből, aki csinosan öltözött, szépen sminkelt és szép a frizurája. Amikor mindennel elkészültünk és meglátta magát, nagyon megörült, hiszen pontosan ilyen lett. Már csak Kata szépséges fotói voltak hátra - ezt az akadályt is szuperül vette Móni. Ügyesen követte Kata utasításait, így a nap végén elégedett volt mindenki a képek láttán. Örülünk, hogy ez a kedves család meglátogatott minket - sok boldogságot és egészséget kívánunk nekik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.