Hamarosan újabb gyermeknek örvendhet Vilmos herceg és hitvese, Katalin hercegnő - legalábbis ha a brit fogadóirodák sejtése helytállónak bizonyul. A pletyka egyébként a hercegnő régi barátnőjétől kapott szárnyra. Jessica Hay azt mondta az Australia's New Day című újságnak, hogy a kis Györgynek hamarosan testvérkéje lesz. 

A Coral és a Ladbrokes fogadóiroda a hét elején arra várta a téteket, hogy a pár még július folyamán bejelenti Katalin terhességét, most azonban már a nevekre lehet fogadni. A Ladbrokes a Victoria és a James neveket tartja a legvalószínűbbnek - írja az MTI.

Forrás: AFP
Nem először röppen fel a második baba híre
A brit sajtót már áprilisban is elöntötték olyan spekulációk , hogy a hercegi pár ismét szülői örömök elé néz. Vilmos és Katalin akkoriban Új-Zélandon tett hivatalos látogatást, az útra magukkal vitték György herceget. A Cambridge hercege és hercegnője címet viselő házaspár az új-zélandi Cambridge városába is ellátogatott, amelynek egyik lakója az új-zélandi kormány megbízásából egy szép gyapjúsálat kötött Györgynek. Amikor az ajándékot átadta, Vilmos illendően megköszönte, majd rejtélyes félmosollyal hozzátette, lehet, hogy nemsokára szükség lesz még egyre.