Minden tiszteletünk Orosz Barbaráé, aki annyira ízig-vérig nő, hogy még a Szigetre is tűsarkúban megy. Na, neki el is hisszük, hogy képes benne elegánsan mozogni a pocsolyák között. De vajon létezik fesztiválkompatibilis magas sarkú? Még a végén kiderül, hogy igen.

Orosz Babi kilátogatott a Sziget utolsó napjára. A műsorvezető önmagát meghazudtoló stílusú öltözékben jelent meg, csak az elválaszthatatlan tűsarkú maradt. 

Forrás:Life. hu

"Életemben először húztam nadrágot és még én is meglepődtem, hogy milyen jól érzem magamat benne.Most vettem ezt a fekete overállt, amelynek a háta nyitott. A tavaly viselt hosszú, piros ruhám annyira felkeltette az érdeklődést, hogy most  inkább szerényebben öltöztem fel" - nevetett Barbi, aki tavaly éppen szakítás után jött ki a fesztiválra, az idén valószínűleg a legnagyobb boldogságban él párjával, akivel kibékült. Igaz, ezt igyekszik titkolni.

De hogyan tudott magassarkúban közlekedni a hepe-hupás talajon?

 Aki például rendszeresen viseli, az tudja, melyek a kényelmes darabok, megszokta őket, úgyhogy a lába sem fog fájni. Pont annyira fázik benne az ember lába, amennyire egy bármilyen nyitott szandálban vagy saruban. Azt is tudjuk, melyik az a trükk, amivel nem süllyed el a sárban vagy a fűben - főleg, hogy Orosz Barbi valószínűleg a VIP-ben marad, ahol azért egyik sem jellemző. Tulajdonképpen lehet, hogy a dögös műsorvezetőnek van igaza és fesztiválozni tűsarkúban is lehet - csak mondjuk, a pogózásról kell lemondani.

Forrás: Origo
Kopogós cipők mindenkor
A Life.hu szépségszakértője, Takács Nóra is azt mondja, a kopogós cipő mindenkorra jó ötlet. (Talán a fesztivált ő nem emelte ki.) Blogjában azt is hozzáteszi azért, hogy ha két óránál hosszabb ideig van a lábán, sírni tudna az örömtől, amikor végre leveszi. "Megéri mégis beszerezni pár szép darabot, mert a mesében is egy magas sarkú hozta össze a királyfival Hamupipőkét, ugye?" - írja Nóra, akinek kedvenc magas sarkúit a Jónő blogon lesheted meg.