Christian Bale immár kétgyerekes apuka

Forrás: AFP/Robyn Beck -
Születés kisfiú kisbaba család apaság Christian Bale gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett a színész második gyermeke, aki a hírek szerint kisfiú lett.

Bár Christian Bale színészi alakítását idén nem jutalmazták Oscarral, a 40 éves sztár mégis csak úgy ragyogott a márciusi díjátadón várandós feleségével, Sibivel.

Forrás: AFP/Robyn Beck

És most még nagyobb az öröm a 14 éve boldog házasságban élő sztárpárnál: az E! Online információi szerint megszületett a második baba is, akinek nemét Bale sajtósa erősítette meg a lapnak: kisfiú lett! A színész mindig is igyekezett megvédeni családját a bulvársajtótól, 9 éves kislánya nevét például a mai napig nem árulta el – valószínű, hogy fia esetében sem jár el máshogyan. Ezúton is gratulálunk nekik!

Nyári bababumm a sztárvilágban

Nem csak Christian Bale és felesége úszik a boldogságban: idén nyáron adott életet kislányának Jaksity Kata, míg Dióssy Klári kisfia, Máté augusztus elején érkezett meg a családhoz. Külföldön is fordult párszor a gólya: Christina Ricci első gyermekének, Christina Aguilera pedig második babájának örülhetett idén augusztusban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.