Donatella Versacénél aligha lehet stílusosabban nyakon önteni magadat

divattervező Donatella Versace jeges vödör IceBucketChallenge stílusikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dizájner is teljesítette az IceBucketChallenge kihívását. Nem hazudtolta meg önmagát.

Anna Wintour és Victoria Beckham jeges vizes nyakonöntése után tulajdonképpen már alig lepődtünk meg azon, hogy Donatella Versace is úgy döntött, teljesíti az IceBucketChallenge kihívását. Íme:

Mi ez az IceBucketChallenge?

A kezdeményezés tulajdonképpen az ALS nevű idegrendszeri betegség elleni küzdelemre hívja fel a figyelmet a következőképpen: a kihívottaknak egy jeges vízzel teli vödröt kell a fejükre önteniük, majd a feladat teljesítésének bizonyításaként közösségi oldalukra töltik fel az akcióról készült videót. Bővebben ITT olvashatsz az új őrületről – amely nem mellesleg igazi adománylavinát indított el világszerte.
Jeges vízzel öntötte nyakon vőlegénye Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/news/20140827-jennifer-aniston-is-teljesitette-az-icebucketchallenge-t-volegenye-justin-therous-ontotte-nyakaba.htmlNem elég, hogy kihívta az IceBucketChallenge teljesítésére, Justin Theroux még boldogan segített is a kivitelezésben menyasszonyának.News--Jeges víz helyett anyatejjel öntötte nyakon magát Olivia Wildehttp://www.life.hu/news/20140826-olivia-wilde-jeges-viz-helyett-anyatejjel-ontotte-nyakon-magat-az-icebucketchallenge-kihivasan.htmlA saját tejével teljesítette a mostanában oly' nagy népszerűségnek örvendő IceBucketChallenge-et a Doktor House színésznője.News--Intim pillanat a Vajna házaspár életébőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140827-vajna-timi-es-ferje-andy-vajna-producer-videoja-az-icebucketchallenge-kihivasara-viccesre-sikerult.htmlTimi vicces házivideót posztolt képmegosztó oldalán. Ő is a szokásos jótékonykodásra készül, miközben Andy Vajna egy vödör vízzel settenkedik mögötte, hogy leönthesse.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.