Jóga, ahogy még nem láttuk - így néz ki röntgen alatt!

animáció jóga csontváz röntgen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy különleges videó megmutatja, hogy néz ki a testünk jógázás közben. De nem akármilyen módon – a röntgen alatt! Elképesztő felvételek!

Gondolkodtál már valaha azon, hogy amikor jógázol, hogyan is nézhetsz ki bizonyos pozíciókban? A Hybrid Medical Animation nevű animációs stúdió kíváncsi volt arra, hogy fest egy csontváz jóga közben. Ezért az alábbi animációt készítették el egy jógázó testről röntgen alatt. Elég menő, nem?

Ismerd meg a világ legnépszerűbb jógatípusát! Iyengarra emlékezünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140905-bellur-krishnamachar-sundaraja-iyengar-a-modern-joga-atyja-elhunyt-ilyen-az-iyengar-joga.htmlAugusztus végén, életének 96. évében örök nyugovóra tért Bellur Krishnamachar Sundaraja Iyengar, a modern jóga atyja. Iyengarnak meghatározó szerepe volt abban, hogy a jóga eljutott és mindenki számára elérhetővé vált a nyugati világban, ezt a módszert gyakorolják a legtöbben a világon. Ezen a héten rá emlékezünk. Ez Zsír!--Így mentheti meg az életedet a jógahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140903-joga-pozitiv-hatasai-javitja-a-szexualis-eletet-segit-figyelni-a-testedre.htmlNehéz elfogultan írnom a jógáról, szerintem ugyanis ez a világ legcsodálatosabb mozgásformája. Tíz éve űzöm: hol azért, mert elvisz egy másik világba, ahol nincs feszültség és zajtenger, hol azért, mert érzem, hogy az izmaim üvöltenek érte. Száz okot fel lehetne sorolni, miért kezdj el te is jógázni, ha még nem tetted volna - ezekből itt van most 13.Ez Zsír!--Ő a világ legidősebb jógatanára - csaknem 100 éves és megállíthatatlanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140904-a-vilag-legidosebb-jogatanara-tao-porchon-lynch-csaknem-100-eves-nem-akar-pihenni.htmlTao Porchon Lynch több mint 70 éve jógázik és ma, 96 évesen is aktívan űzi. Tanítványai imádják, idős kora ellenére pedig esze ágában sincs pihenni.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.