fashion week őszi divat farmering farmer boyfriend farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem múlhat el szezon legalább egy új farmer beszerzése nélkül. Ha nem akarsz drágán szert tenni egy-egy trendi darabra, akkor is van miből válogatnod - mutatunk néhány idei farmert 10.000 forint alatt.

A szakadt farmer még mindig hódít

Lehet csőfazonú, boyfriend stílusú vagy egyenes szárú, a szakadt farmer még mindig ott van a boltok polcain. Kombináld tűsarkúval és zakóval - úgy kellően laza, ugyanakkor nőies lesz az összhatás.

1. Zara - 9.995 forint, 2. H&M - 8.990 forint, 3. MK Áruház / Asia Center - 4.900 forint, 4. F&F - 5.900 forint, 5. Stradivarius

Minél szűkebb, annál jobb

Válassz magas derekút vagy klasszikus szabásút, cipzárral díszítettet vagy nem klasszikus farmerszínűt - a csőfarmerok még mindig fénykorukat élik, idén a szürke és a fekete darabok divatosak.

1. Bershka - 6.595 forint, 2. New Yorker - 8.990 forint, 3. Mango - 9.995 forint, 4. Springfield - 32,99 euró, 5. MK Áruház / Asia Center 4.990 forint

Farmering: egy igazi alapdarab

A farmeringedet kombinálhatod farmernadrággal, de viselhedet akár egy kisfeketéhez is, a derekadon csomóra kötve. Egy jó farmeringgel idén sem lősz mellé, a fehérített világoskéktől az egészen sötétig bátran viseld bármelyiket!

1. MK Áruház / Asia Center - 3.990 forint, 2. Mango - 9.995 forint, 3. H&M - 6.990 forint, 4. Zara - 9.995 forint, 5. Springfield - 26,99 euró

Így divatozz ősszel!

Új trendek, új színek - itt már megmutattuk, melyek az idei ősz legszebb sminktrendjei. Persze a cipőkörkép sem maradhatott ki a sorból, itt pedig őszi kabátokat mustráztunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.