Kim Kardashianná sminkeli magát egy férfi - hihetetlen átalakulás!

Kim Kardashian műsorvezető Fülöp-szigetek smink sminkelés átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A filippínó műsorvezető, Paolo Ballesteros csupán arcfestéket használ, hogy hollywoodi celebekké varázsolja magát.

Bármelyik nő meg tudja mondani, mekkora jelentőséggel bír egy jól irányzott smink: nem csupán a fáradtság jeleit tüntetheti el egy átbulizott éjszaka után, hanem akár nagyobb szemeket, dúsabb ajkakat és hamvasabb bőrt is varázsol viselőjének.

Forrás: Instagram/pochoy_29

De azt vajon gondoltad-e volna, hogy akár egy alapos maszkírozás után akár egy férfit is Kim Kardashianná, vagy Jennifer Lawrence-szé tud alakítani? Pedig Paolo Ballesteros hihetetlen átváltozásait elnézve úgy tűnik, az arcfestékek számára valóban nem létezik lehetetlen.

Forrás: Instagram/pochoy_29

Mi most csak a legjobbakból szemezgettünk, a filippínó műsorvezetőként dolgozó férfi többi képét ide kattintva nézheted meg.

Mi kell a tökéletes sminkhez?

Paolo Bastelleros példáját elnézve neked sem tűnik lehetetlennek az oly régóta vágyott nagyobb szempilla, vagy a még csábosabb ajak? A Life.hu ITT szedte sorba, melyek azok a sminkkellékek, amelyekre szükséged lehet egy tökéletes sminkhez. Egy kis gyakorlás és menni fog!
Különleges technikával készül a csillogó partismink http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140922-hogyan-legyek-jo-no-metalosan-csillogo-barna-kek-partisminket-keszitunk.html Kék és sötétbarna színek alkotják a mai bulisminket, amit lépésről lépésre megmutatok a videóban. Hogyan legyek jó nő -- Magára hagyta kislányát Kim Kardashian? http://www.life.hu/csalad/20141006-kim-kardashiant-azzal-gyanusitottak-hogy-magara-hagyta-kislanyat-north-westet-a-parizsi-hotelban.html A valóságshow-sztár teljesen kiakadt a feltételezéseken, amelyek szerint majdnem a hotelben hagyta North Westet, amikor a repülőtérre indult. Család Origo Ki a legjobb fenék birtokosa Hollywoodban? http://www.life.hu/kult/20140922-fenek-a-hollywoodi-filmekben-mint-a-ket-tuz-kozott-a-hires-ron-burgundy-legendaja-cimu-filmekben.html Egy amerikai portál filmmegszállottjai összeálltak, hogy csokorba szedjék a hollywoodi mozik legtöbbet emlegetett testrészéről szóló anekdotákat. Kult --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.