Kamerák előtt született meg az óriásbaba

Forrás: Origo -
Születés szülés hagyományőrzés Jön a baba Hadas Krisztával Hadas Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kutyák, macskák, nyulak, kecskék, lovak és persze néhány gyerek. A békéscsabai Kovácséknál szám szerint a negyedik gyerek érkezett a családba. A kicsi a Jön a baba Hadas Krisztával című műsor kamerái előtt látott napvilágot. 

A vártnál nehezebben született meg Kovácsék - akiknek hagyományőrző életéről itt olvashatsz - babája, ugyanis a 4200 grammal született Bulcsú születésénél a köldökzsinór előrecsúszott és beszorult az épp születőben lévő baba feje mellett. A baba feje sötétlila volt és azonnal szívták le a váladékot orrából, szájából, hogy levegőhöz jusson. Amikor végre kibújt, a szülésznő egy ideig paskolta, mégsem sírt fel. Végtelennek tűnő másodpercek voltak ezek - számoltak be róla utólag a műsor készítői.

Forrás: Origo

Azóta több mint 3 hónap telt el. Bulcsú óriási és egészséges!Két nővére mindennap zsírosra simogatja a haját - szegény Bendegúz, az eddigi 'kisbaba' most picit háttérbe szorult a lányoknál. Magdi pedig megpróbál sokfelé osztódni, hiszen míg férje dolgozik, ő van a gyerekekkel.

A Jön a baba Hadas Krisztával című műsor és benne Kovácsék megható és példa értékű története vasárnap 15 órakor látható a LifeNetworkön.

Forrás: LifeNetwork

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.