Először került a lesifotósok hada elé a 45 éves színésznő, akinek sokkoló átalakulása még ijesztőbben fest a hétköznapokon.

Bár visszautasította, hogy döbbenetes arcváltozásának bármi köze lenne a plasztikai műtétekhez, szakértők véleménye szerint Renée Zellweger átalakulása mögött jóval több van, mint – ahogyan azt ő állítja – egy egészségesebb, boldogabb élet.

Renée Zellweger mostanában és 2013-banForrás: AFP

A 45 éves színésznőt, aki jelenleg épp Mississippiben forgatja legújabb filmjét, a minap kapták lencsevégre – és bizony a hétköznapi, agyonsminkelt arcával még sokkolóbb és valódibb, mennyire máshogy fest, mint egy éve. A fotókat ide kattintva nézheted meg. A Daily Mail szerint Renée – érthető módon – nem viselte túl jól a faggatást, és egyértelműen elutasította a lehetséges szépészeti beavatkozásáról szóló kérdéseket. Végül is múlt héten már válaszolt rájuk: „Örülök, hogy az emberek úgy gondolják, máshogy nézek ki! Sokkal másabb, boldogabb és teljesebb életet élek és örülök, ha ez látszik is" – állítja. 

Biztos, hogy boldog Renée Zellweger?
Mióta világ a világ, a nők – legyenek akár ismertek, akár nem – állandó harcot vívnak az öregedés látható jelei ellen. De mit gondol erről a szakértő? A Life.hu egy antropológussal fejtegette a kérdést: a cikket ide kattintva olvashatod el.