Katie Holmes ismét nyitott a szerelemre

Forrás: AFP/Michael Loccisano -
házasság People magazin Suri Cruise család szerelem Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Holmes a People magazinnak árulta el: ismét nyitott a szerelemre.

Katie Holmes 2012-ben vált el akkori férjétől a szintén sztárszínész Tom Cruise-tól, akivel öt évig voltak házasok. A színésznő azóta sem randizott senkivel, első és legfontosabb az életében kislánya, a nyolcéves Suri. Mostanra viszont elérkezettnek látja az időt arra, hogy ismét szerelembe essen és együtt éljen valakivel.

Forrás: AFP/Michael Loccisano

"Nem akarom, hogy Tom Cruise exfeleségeként határozzanak meg - én színésznő voltam már azelőtt is, hogy összeházasodtunk volna, a házasságunk alatt is sok filmben játszottam és azóta is színészkedem." - árulta el Holmes. A Dawson és a haverok sztárja válása óta nem randizott nyilvánosan senkivel, de elárulta: igenis hisz a szerelemben és bízik benne, hogy hamarosan őt is eltalálja Ámor nyila. "Nyitott vagyok egy új szerelemre" - jelnetett ki.

Van azonban egy dolog, ami mindennél, még a szerelemnél is fontosabb az életében, ez pedig nem más, mint kislánya, a nyolcéves Suri: "Az anyaság jelent számomra mindent, ez a legfontosabb dolog az életemben."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.