Két életet is megmentettek 5 hét alatt

Forrás: Life.hu -
szülés Jön a baba Hadas Krisztával Hadas Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsor szerkesztői tudták, amikor Bettit kiválasztották a majdnem 200 jelentkező anyuka közül, hogy a férje vesebeteg és dialízisre jár - ez közrejátszott abban, hogy bekerültek a "csapatba", hiszen a készítők nagyon fontosnak tartották, hogy olyan élethelyzeteket is megmutassanak, ahol a szülőknek valamiért nehezebb az élete.

Bernadett férje, aki évek óta vár szervátültetésre, egyszer csak riasztást kapott és gyorsan döntenie kellett, hogy nem sokkal a kisfia születése előtt bevállal-e egy veseátültetést. A család igennel szavazott, Antal új vesét kapott.

A Kulcsár családban két héten belül két élet is érkezett: Antal ugye újjászületett a szervtranszplantáció által, Bernadett pedig egy egészséges kisfiúnak adott életet.

Pár héttel később aztán a kisfiú kezdett kiszáradni és összeesni. A bordái beestek, a gerincoszlopa kilátszott. A gyönyörű kisbaba a születési súlya alá fogyott, így életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta.

Forrás: Life.hu

A Jön a baba Hadas Krisztával című műsor és benne Kulcsárék megható és példa értékű története vasárnap 15 órakor látható a LifeNetworkön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.