Feldolgozhatatlan! Meghalt a felesége, majd újszülött kisfia is

Forrás: Facebook/Chris Picco -
betegség halál kisfiú gyász videó család kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chris Picco váratlanul elvesztette feleségét, aki szülés után alvás közben meghalt. Ezután a zenész haldokló kisfiának énekelt a kórházban. 

„Képtelen vagyok felfogni, ami az elmúlt napokban történt. A legjobb barátom, a feleségem, a gyerekem anyja volt, és meghalt. Egész életemben gyászolni fogom, de tudom, azt akarná, hogy teljes mértékben a fiunkra, Lennonra koncentráljak, aki túlélte a sürgősségi császármetszést" - beszélt fájdalmáról a férfi néhány nappal ezelőtt, majd szerdán tette közzé a tragikus híreket.

Forrás: Facebook/Chris Picco

Fia, a kis Lennon végül apja karjai között meghalt a kórházban. Abban a kis gitármintás ruhában volt, amit anyja vásárolt neki, és egy barátjuk által készített pléddel takarták be. „Annyira hálás vagyok, hogy néhány napot a fiammal tölthettem. Az anyukája olyan boldog lett volna, ha láthatta, megérinthette, megölelhette volna, énekelhetett volna neki, mint ahogy én tehettem" - írta Chris a szívfacsaró sorokat családjának, barátainak, akik támogatják őt a felfoghatatlanul nehéz időben.

A nagyon sírós videót itt tudod megnézni:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.