Örökölte sportos szülei tehetségét Kucsera Gábor és Tápai Szabina kisfia

klór Tápai Szabina kézilabdázó Kucsera Gábor babaúszás kajakos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kucsera Gábor világ- és Európa-bajnok kajakos és kézilabdázó felesége, Tápai Szabina cuki kisfia tavaly októberben született meg. Bence örökölte sportoló szülei tehetségét, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a babaúszás minden percét élvezi.

Kucsera Gábor sztárkajakos és Tápai Szabina kézilabdás korán megismertették a sportos életmódot csemetéjükkel, Bencével. "Bencét 3 hónapos korától heti egy alkalommal visszük babaúszásra a Stilianos babuszodába" – mondta a pár a Life.hu-nak.

Forrás: Stilianos

Az uszoda különlegessége, hogy nem klórral, hanem UV fénnyel fertőtlenítik a vizét. A klórgáz ugyanis nagyon káros a gyermekekre. „A babaúszás hozzájárul a mozgásfejlődéshez, mivel Bence lusta kisbaba volt, ezért nagyon jót tett neki az úszás. A vizet imádja és kiélvez minden percet, amit lubickolással tölthet" – mesélte Szabina, aki hozzátette, nem erőltetik, hogy gyermekük sportoló legyen, rábízzák majd a döntést.

Kíváncsi vagy, hogyan hozta magát bombaformába a szülés után a gyönyörű kézilabdázó? Akkor kattints IDE!

Will Smith gyerekei szerint iskolába járni haszontalan időtöltéshttp://www.life.hu/csalad/20141118-willow-es-jaden-smith-a-t-magazine-interjujaban-magyarazzak-miert-haszontalan-idotoltes-iskolaba.htmlWillow és Jaden Smith a T Magazine hasábjain magyarázzák, miért hülyeség suliba járni. Meggyőző érvek következnek.Család--Hatalmas pocakjával dicsekedett a második gyermekét váró Liv Tylerhttp://www.life.hu/csalad/20141117-liv-tyler-megmutatta-hatalmasra-kerekedett-terhespocakjat.htmlNem a legjobban sikerült kép, de a lényeg jól látszik: szépen kerekedik a színésznő pocakja.Család--Különleges családba született a kis Balázs - "Ufó gyerekek" a tesóihttp://www.life.hu/csalad/20141116-jon-a-baba-hadas-krisztaval-vasarnap-harom-orakor-a-lifenetworkon.htmlNegyedik gyerekként született meg a Váradi-Varga családban Balázs. Nem mindennapi történet az övéké. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.