Különleges családba született a kis Balázs - "Ufó gyerekek" a tesói

Forrás: LifeNetwork -
Születés szülés család Jön a baba Hadas Krisztával gyerek
Negyedik gyerekként született meg a Váradi-Varga családban Balázs. Nem mindennapi történet az övéké. 

Váradi-Varga Krisztináéknál hat különleges ember osztozik egymás szeretetén. Krisztina 3 nagyobbik gyermeke "UFO-gyerek", így becézi őket, utalva ezzel arra, hogy ők különlegesek. Peti Asperger-szindrómás, Eszter hiperaktív, a 2 éves Milánnál pedig épp most állapítottak meg elmaradást, fejlesztésre jár majd. Krisztina blogot is vezet arról, hogy miként élik hétköznapjaikat, hogyan bírják a gyűrődést.
Ide született meg Balázs, a Jön a baba kamerái pedig ott voltak és tanúi lehettek a 12 órás vajúdásnak.

Forrás: LifeNetwork

A Jön a baba Hadas Krisztával című műsor és benne a Váradi-Varga család megható és példa értékű története vasárnap 15 órakor látható a LifeNetworkön.

Rippel Ferenc elajándékozza lefagyasztott embrióikathttp://www.life.hu/csalad/20141113-rippel-ferenc-elajandekozza-lefagyasztott-embrioikat-lehet-hogy-kulfoldon-talalnak-gazdara.htmlAz artista arra az elhatározásra jutott, hogy nem engedi megsemmisíteni, inkább örökbe adja azt a 11 lefagyasztott embriót, amit volt feleségével. Viviennel letétbe helyeztek a spermabankban. CsaládOrigoKisfia lesz lesz Gombos Edinánakhttp://www.life.hu/csalad/20141104-gombos-edinanak-a-tv2-musorvezetoje-kisfiut-var.htmlA Facebookján dobta fel a kérdést Gombos Edina: vajon ki találja ki, fia lesz-e vagy lánya. A frissen vásárolt babaruha árulkodó volt, majd később a tévés az Aktívban elárulta: fia lesz. CsaládOrigoHagyj egy kéznyomot a családok széthullása ellen!http://www.life.hu/csalad/20141010-az-sos-gyermekfalu-magyarorszagi-alapitvanya-hagyj-egy-keznyomot-a-csaladok-szethullasa-ellen-cimmel.htmlEgy váratlan, hosszas betegség, egy fájdalmas válás vagy a munkahely hirtelen elvesztése akár a család széthullását is jelentheti. Az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa úgy határozott, elindítja családmegerősítő programját, annak érdekében, hogy a nehéz időszakokban is egyben tartsa a családokat.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.