Dekoltázsháború a Latin Grammy-díjátadó gáláján

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Shannon De Lima gála Grammy 2015 dekoltázs Marc Anthony Latin Grammy-díj díjátadó estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marc Anthony neje elmaradt kolléganőihez képest, akik ádáz harcot vívtak mélyebbnél mélyebben kivágott ruháikkal a Latin Grammy-díjátadó gáláján.

Bár az estének a zenéről kellett volna szólnia, a Latin Grammy-díjátadón részt vevő hölgyek gondoskodtak róla, hogy másra is legalább ugyanekkora figyelem háruljon. A díjazottak között szerepelt Roselyn Sanchez is, akinek meztelen-ruhája tulajdonképpen ellopta a show-t. Nem sokat hagyott a képzeletre, az biztos.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Hozzá képest igazán visszafogottra sikerült Marc Anthony újdonsült neje, Shannon De Lima összeállítása.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Nem úgy Carolina de Moras ruhája, aki köldökig érő dekoltázsával és Angelina Jolie-ra hajazó lábvillantással hívta fel magára a nagyérdemű figyelmét.

Forrás: AFP/Christopher Polk

Diszkrét mellmutogatás a CMA-gálán

Gyönyörű ruhaköltemények és finom dekoltázsok között adták át a Country Music Awards 2014-es díjait is. ITT mutattuk meg a legmerészebbeket.

Dögös miniben, mély dekoltázzsal valóvilágozott Liluhttp://www.life.hu/trend/20141116-lilu-a-valovilag7-musorvezetoje-szexin-vezette-az-elso-elo-showt.htmlWow! Káprázatosan nézett ki a ValóVilág 7 első, vasárnapi élő adásában Lilu. TrendOrigoCsontváznak villantott dekoltázst Vajna Timihttp://www.life.hu/bulvar/20141029-vajna-timi-andy-vajna-producer-felesege-szexi-halloweeni-kosztumben-egy-csontvazzal-pozolt.htmlVajna Timi szereti az extrém halloweeni kosztümöket. Most épp egy szúrós fenekű csontváznak mutatta meg a bájait.TV + Bulvár--Mi ez a ruha, kedves Blake Lively? Merész dekoltázst villantott a kismamahttp://www.life.hu/trend/20141021-blake-lively-halvanysarga-gucci-estelyije-elonytelenul-allt-a-new-york-i-angel-ballon.htmlMindig stílusos, mindig gyönyörű. Ezért nem értjük, mit gondolhatott A pletykafészek sorozat sztárja, amikor magára öltötte az alább látható Gucci tervezte estélyijét.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.