Meddig vadulhat még Pásztor Anna és Ördög Nóra? - Kulisszatitkok a Rising Star-gardróbból

Holdampf Linda Rising Star Ördög Nóra Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre izgalmasabb ruhákat látunk hétről hétre a Rising Star színpadán: Pásztor Anna látványos fejdíszei, Ördög Nóra dominakosztümje – és ez még csak a kezdet. Meddig durvulhatnak a ruhák? Mennyire vadulhat meg Ördög Nóra a jövőben? Holdampf Linda stylistot faggattuk ruhaválasztásról, magyar tervezőkről, kedvenc szettekről. 

„Nóri egy kaméleon"

Linda pár hete, a Rising Star indulásakor már mesélt arról, hogyan választanak ruhát Ördög Nórának. Akkor azt ígérte, hogy a kreációk egyre izgalmasabbak lesznek, és ezt meg is valósította: a konszolidáltnak hitt műsorvezető hihetetlenül vagány lett a színpadon. ,,Nórira úgy gondolnak a nézők, mint egy édes, aranyos nőre, ami igaz is, ám ő ennél sokkal több. Egy igazi kaméleon, rengeteg arca van, nagyon vagány, remek humorral, így igyekszem más oldalról is bemutatni őt a közönségnek. Hozzá simán passzol egy konszolidáltabb, kislányos ruha, de a dominaszerkó is!"

Forrás: http://www.sajtoszoba.tv

Most már jöhetnek a látványos kreációk!

Az első adásokban Nóri ruháját többször kritizálták amiatt, hogy nem elég izgalmas, show-ba illő. Linda elmondta, az előválogatóban azért választottak egyszerűbb ruhákat Nórinak, mert a versenyzők is a saját ruháikat viselték, és nem működött volna úgy a dolog, ha óriási különbségek vannak az öltözetek között. ,,Nórin akkor is csodás ruhaköltemények voltak neves külföldi tervezőktől, de azok inkább a hétköznapokban működtek, nem ilyen látványos tévéműsorban. Most azonban már a versenyzőket is stylingolják: többnyire a fast fashion üzletek – Zara, H&M, illetve magyar márkák – Sugarbird – darabjait viselik, de vintage boltokból is kaptak már ruhát. Nemrég például Norbi Miki egeres ingje a Sputnyikból 'jött'. Nóri most már sokkal látványosabb ruhákat kap, amikkel egyáltalán nem 'válik el' a versenyzőktől."

Fotó: Ruff István

„Ügyes magyar tervezők csodaszép ruháit adjuk Nórira"

Nóri a múlt héten egy éjkék Daalarna-kreációt viselt arany övvel - ez volt Linda egyik kedvence. A másik a legutóbb viselt „dominakosztüm", amit Tóth Bori tervezett. A stylist elárulta, most már magyar tervezők kreációit viseli Nóri. ,,Már a lila, ocelotmintás miniruhát is magyar tervező – Kerényi Virág – készítette.Ő, Benes Anita és Tóth Bori is felbukkannak még, de lesz, hogy a nézők Elysian-ruhában csodálhatják Nórit. Igyekszem olyan tervezőktől választani, akik nemcsak a hétköznapokra, de ilyen alkalmakra is készítenek ruhát. Nagyon sok ügyes hazai divattervezőnk van, de olyan ruhákat, amik egy show-ban is megállják a helyüket, már kevesebben készítenek."

Forrás: http://www.sajtoszoba.tv

Linda tisztában van a hazai tervezők aktuális kollekcióival, tudja, kik azok, akiknek a darabjai műküdhetnek egy ilyen show-ban. ,,Sok az ügyes hazai tervező, de nem mindenki kompatibilis Nórával, Annával. A dolog úgy működik, hogy felkeresem őket, kiválasztok pár ruhát, amiket Nóri felpróbál, a legjobbakat pedig megnézzük kamerák előtt is. Ez nagyon fontos, mert nem minden ruha működik abban a környezetben – a flitterekkel, a nagyon élénk színekkel például óvatosan kell bánni."

Forrás: http://www.sajtoszoba.tv

12 kilós ruhában zsűrizik Pásztor Anna

A Rising Star egyetlen nőri zsűritagja hétről hétre nagyon különleges ruhákat visel, ám ez nem is csoda: az énekesnő habitusához remekül passzolnak az extrém darabok. Pont ezért választ számára Linda ilyen ruhákat, főképp magyar tervezőktől. ,,Anna is viselt már Daalarna-ruhát, ez volt az én egyik nagy kedvencem, és Szilka-kreációt, de láthatjuk Mérő Péter-darabban is. A legutóbbi, 'köteles' ruháját Szabó Márti, a Kötött Design tervezője készítette – ő kifejezetten Annára álmodta meg ezt a darabot, szerette volna, ha ő viseli először. A ruha egyébként nem egy hétköznapi darab, 12 kilót nyom, így a mindennapokban kissé kényelmetlen lenne viselni, hiszen irgalmatlanul nehéz, a show-ban azonban remekül működött."

Forrás: http://www.sajtoszoba.tv

Egyszerű darabok, felturbózva

Linda elárulta, olyan is előfordult, hogy Anna egy H&M ruhát viselt, ám azt nagyon felturbózták. Ebben az esetben a ruhát meg kell venni, az átalakítás után pedig bekerül a kulisszák mögé, a kosztümökhöz. ,,Amikor tavaly Anna haja kék volt, a ruha, amit viselt, egy H&M darab volt, mi azonban felturbóztuk kövekkel, nyakláncokkal, karkötőkkel – Annásra alakítottuk. De lesz rajta olyan Sugarbird ruha is, amit meg lehet venni a boltokban, ám az egészet kicsit extrább módon Annára varázsoljuk át. De a többiek ruháiba is viszünk egy-két cselt: Pali gombjait legutóbb például szegecsekre cseréltük, jövő héten pedig Mező Misi ingjéről az egyik motívum megjelenik majd Pali egyik ruhadarabján is."

Fotó: Ruff István

Anna és az ő fejdíszei

Nem lehet nem észrevenni az énekesnő hihetetlenül kreatív fejdíszeit, amiket hétről hétre a ruhájához igazítanak. Ezeket a kiegészítőket Kiss Márk divattervező álmodja meg. ,,Először kitaláljuk, mit fog viselni Anna, és ha megvan a koncepció, Márk maga készíti el a fejdíszt. Azt elárulhatom, hogy mindig lesz valami Anna fején – hozzá nagyon passzolnak ezek a dolgok."

Forrás: http://www.sajtoszoba.tv
Micsoda miniruha! Ördög Nóra égig érő lábakat kapott Majkátólhttp://www.life.hu/trend/20141207--ordog-nora-ruhajat-majka-valasztotta-ki-a-vasarnap-esti-rising-starban.htmlMajkának jó estéje volt vasárnap: Ördög Nóra azt viselte, amit a műsorvezető szeretett volna. Lilát és szegecseket.Trend--Így még nem láttuk soha! Dominakosztümben vezet műsort Ördög Nórahttp://www.life.hu/trend/20150104-ordog-nora-a-rising-starban-nagyon-szexi-ruhaban-vezeti-a-musort.htmlA Rising Star műsorvezetője hétről hétre teljesen más stílusban jelenik meg a színpadon - ezúttal a szokottnál is dögösebbre vette a figurát. TrendOrigoA nézők döntöttek: Íme Ördög Nóra fellépőruhájahttp://www.life.hu/trend/20141123-ordog-nora-ruhajat-a-rising-starban-ezen-a-heten-a-nezok-szavaztak-meg.html"Erre a ruhára is sokan szavaztatok, így Nóri gyorsan szettet váltott. Hogy tetszik?" - ezt a kérdés tették fel a szerkesztők a Rising Star Facebook oldalán, ezen a héten ugyanis a nézők dönthettek arról, mit viseljen Ördög Nóra. Mindeközben Pásztor Anna extrémben szexizett.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.