divattervező Maison Martin Margiela John Galliano
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy várakozás előzte meg a Maison Martin Margiela legújabb, 2015-ös tavaszi couture-kollekciójának bemutatóját. Az nem is kérdés, miért, hiszen amióta tavaly kiderült, hogy a hároméves "kényszerpihenőre" küldött John Galliano lesz a cég új kreatív igazgatója, mindenkit még jobban izgat, mivel rukkol elő a divatház.

Gallianót több mint három éve küldték el a Diortól egy rasszista kijelentése miatt - ez után nem sok sikert jósoltak neki. Ám Galliano nem adta fel, 2014-ben pedig a Maison Martin Margiela párizsi divatház kreatív igazgatójaként "született újjá". Hétfőn este mutatták be a 2015-ös tavaszi couture-kollekciót, ami ugyan nem volt extrán újító és formabontó, sokkal inkább a mai divathoz illeszkedő darabok alkotják. Mutatunk is néhány figyelemreméltót közülük!

Tavaszi kabát szolidan újragondolva

Fotó: Marcus Tondo

Csak bevállalósaknak!

Fotó: Marcus Tondo

Ha unod a klasszikus fekete estélyiket...

Fotó: Marcus Tondo

Modern és nagyon szexi

Fotó: Marcus Tondo

Bármikor felvennénk

Fotó: Marcus Tondo

Jennifer Lopeznek tetszeni fog!

Fotó: Marcus Tondo

Wow!

Fotó: Marcus Tondo

Hogy tetszik a kollekció?

John Galliano visszatér a divatvilágbahttp://www.life.hu/trend/20141007-john-galliano-visszater-a-divatvilagba-a-maison-martin-margiela-parizsi-divathaz-kreativ.htmlHárom éve rasszista kijelentései miatt elbocsátották a Diortól a brit divattervezőt. Akkor a legtöbben azt gondolták, végleg befellegzett John Galliano pályafutásának, ő azonban visszatért, méghozzá a Maison Martin Margiela párizsi divatház kreatív igazgatójaként. Trend--Visszafogadta a divatvilág Gallianót (18+)http://www.life.hu/trend/20130122-john-galliano-divattervezo-visszater-a-divatvilagba.htmlKét évvel ezelőtt a divatvilág hátat fordított Gallianónak, a Dior ház tervezőjének az antiszemita kirohanásáért. Visszatérése azonban azt mutatja, hogy a szakma és a világ készek elfogadni bűnbánatát.TrendJohn Galliano nélkül elbukhat a Dior divatház?http://www.life.hu/trend/20110706-a-dior-divathaz-bemutatta-osziteli-kollekciojat.htmlA Dior divatház bemutatta őszi/téli kollekcióját. Ezek az első olyan ruhák, amiknek megalkotásában a rasszista kijelentései miatt elbocsátott John Galliano már nem vett részt. Ez meg is látszott a darabokon, a divatbemutató nem aratott osztatlan sikert... Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.