Nina Dobrev sokat sejtető ruhában szexiskedett - Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra Claudia Schiffer Kristen Stewart Dita Von Teese Camilla Belle Kate Bosworth mustra stílus Nina Dobrev
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Golden Globe után sem állt meg az élet Hollywoodban - kedvenceink elővették legjobb ízlésüket: szupercsinos ruhákat láthattunk, még a díjátadókon kívül is. Következik a Life.hu heti stílusmustrája. 

25 ruha, amire még jövőre is emlékezni fogunk a 2015-ös Golden Globe-gáláról - lesd meg őket ITT!

Sötét-világos kombináció

A fekete-fehér párosítás sosem megy ki a divatból. Jól tudja ezt Kate Bosworth és Claudia Schiffer is. Claudia irigylésre méltóan hosszú lábait még tovább nyújtotta a fekete harisnyája, még magas sarkak nélkül is. A modell egy halvány mentazöld-fekete Antonio Berardi ruhát választott egy londoni filmpremierre. A Still Alice afterpartijára érkezett Kate Bosworth klasszikus fekete-fehér szettben, a rövid fekete szoknyájához a tél egyik alapdarabját, a hosszú fekete csizmát választotta.

Nadrágban is csinosan

Nina Dobrev szinte mindig eltalálja, mi áll jól neki, és ez nem történt máshogy az ELLE magazin ünnepségén sem. A nadrágos Zuhair Murad összeállításban pont annyit mutatott meg, amennyit kellett, egyértelműen ellopta a show-t a különleges ruhával. A szőke szupermodell, Erin Heatherton is a fekete, nadrágos szettre szavazott, és milyen jól tette!

Virágminta télen is

A stíluskirálynő Dita Van Teese Carolina Herrera estélyiben mutatta meg porcelánbőrét és tökéletes alakját. A nagyon különleges mintájú és színű ruha remekül állt Ditának, aki természetesen az ikonikus vörös rúzsát most sem felejtette ki az összeállításból. Az Art of Elysium Heaven Gálára Camilla Belle is a virágminta mellett tette le a voksát, ő hosszú ujjú, vállvillantós estélyiben tündökölt.

6 év után először mutatkozott ugyanazon a gálán Jennifer Aniston és Angelina Jolie. Ki volt a csinosabb? Itt megnézheted!

Kristen két arca

Az Alkonyat sztárja próbálkozott a héten visszafogottabb és villantósabb összeállítással is. Nekünk úgy tűnt, mintha két teljesen más embert néznénk. A visszafogott, minimalista Ronny Kobo szettben kedvencünk a csinos cipő, a Roksanda Spring selyemruháját pedig nagyon jól feldobja a korallszínű öv.

A hét legszebbjei

A Modern család Sarah Hylandje és Channing Tatum felesége, Jenna Dewan Tatum versenyzett az ELLE Women on Television Celebration szépe címért. Bár a stílusuk teljesen különböző, imádjuk Sarah tetőtől talpig hófehér DKNY és Jenna Reem Acra ruháját.

Julianne Moore szuperdögös csipkében - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150109-a-life-hu-heti-stilusmustraban-szerepel-julianne-moore-lena-dunham-kristen-bell.htmlMögöttünk a People's Choice Awards és számos filmpremier, előttünk a Golden Globe. A sztárok nem pihennek divatozás ügyben - lássuk, miket viseltek az elmúlt héten! Íme a Life.hu heti stílusmustrája. TrendOrigoMihalik Enikő szexi, és élvezi - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20141205-a-life-hu-stilusmustrajaban-szerepel-mihalik-eniko-emma-watson-alexa-chung.htmlA hét sztárja számunkra egyértelműen a magyar szupermodell volt, de rajta kívül is találtunk stílusos hírességeket a vörös szőnyegen. Íme a Life.hu heti divatmustrája.TrendNorthfotoTaylor Swift dögösen kezdi 2015-öt - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150102-taylor-swift-dogosen-kezdi-2015-ot-heti-stilusmustra.htmlAz ünnepek után vagyunk, de még a díjátadószezon előtt, így nem sok minden történik a vörös szőnyegen. Sebaj, megmutatjuk, hogyan indították az új évet a világsztárok, és azt is, hogyan múlatják az időt az egzotikus szigeteken. Íme, a Life.hu idei első stílusmustrája. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.