Mihalik Enikő Karolina Kurkova Candice Swanepoel Alexa Chung Emma Watson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét sztárja számunkra egyértelműen a magyar szupermodell volt, de rajta kívül is találtunk stílusos hírességeket a vörös szőnyegen. Íme a Life.hu heti divatmustrája.

Szexizz fehérben!

Idén a hófehér legalább annyira menő télen, mint nyáron: Candice Swanepoel egy Zuhair Murad ruhában mutatta meg, hogy ilyen testet kár túlságosan takargatni. Nektek is ismerős a ruha? Biztosan innen! Eva Longoria is kitett magáért, jobban mondva kitette, amit kell. Imádtuk a szettet, a dekoltázsrész azonban lehetett volna kicsit szolidabb.

Üde színek télen is

Ahogy a fehérről, úgy az élénksárgákról sem kell megfeledkezni a hideg időben. Lily Collins egy Maticevski estélyiben pózolt szupertrendi frizurával. Solange Knowles pedig ismét különcködik, méghozzá egy Christian Siriano ruhacsodában.

Pasztellmánia

Világos bőrű szőkéknek remekül áll a pasztellrózsaszín: Kate Hudson egy Paper London overállban varázsolt el bennünket - a színésznő megmutatta, hogy egy ilyen ruhadarab is lehet szuperelegáns. Tilda Swinton is hasonlóképp csinos volt: ő az androgün stílus helyett ezúttal a nőies vonalat képviselte.

Így csinálják a profik

Sarah Jessica Parker és Olivia Palermo ott vannak az igazi divatmániások között, és többnyire képtelenek hibázni. Ez most is így volt: SJP a fekete Delphine Manivet szetthez nude tűsarkút húzott, fiatal trónkövetelője pedig megmutatta, hogy miért is érdemes keverni a stílusokat: a combcsizma, a narancs szoknya és a letisztult ing szuper triót alkottak.

Kreatívkodj a táskákkal!

Már régen nem igaz, hogy a táska és a cipő színének meg kell egyeznie. Alexa Chung tudja, hogyan terelje kedvenc kiegészítőjére a figyelmet, tőle érdemes tanulni!

Laza frizurák az ünnepre is

Nem kell belőtt kontyokban és szoros copfokban gondolkodnod az ünnepek előtt - egy laza frizura idén szexibb, mint bármi más. Így csinálja Karolina Kurkova és Emma Watson - lesd el a trükkjeiket!

Szemtelenül miniben

Ha szép lábad van, kár takargatni! Michelle Williams és Kate Moss nem bújnak el oversize cuccok alá: a színésznő Louis Vuittonban mutatta meg tökéletes virgácsait, és Kate sem fukarkodott a combokkal.

A hét kedvence

Hát persze, hogy Mihalik Enikő! A békéscsabai modell is fellépett az év show-ján, a Victoria's Secret bemutatón, utána pedig természetesen ragyogott az afterpartin is. A fekete Balmain ruha elegáns volt, mégis szexi, az arany szandált pedig különösen imádtuk!

Forrás: Northfoto

Hogy tetszik Enikő szettje?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.